COACH Floral & COACH Men

14:23:00

Ce ar putea fi mai dificil decat descrierea unei arome.. Mirosul este un concept subiectiv si infinit, plin de nuante. De cate ori, cand ai mirosit un parfum, ai simtit un sentiment de bucurie sau de neinteles, o durere, un ecou cu amintiri... E ceva efemer, dar totusi atat de puternic, care ne influenteaza emotiile.

La culori putem cu usurinta vedea toate nuantele, chiar si cele mai evazive, sa le dam o forma vizuala. La sunete putem face la fel. Dar la miros? La miros traim sentimente. In cate cuvinte putem sa determinam mirosul unui parfum? Astea sunt sentimente, traite de fiecare.



COACH - un brand american din 1941 care se concentreaza in industria modei pe articole de piele. Parfumeria Coach a inceput povestea sa in 2007, dar deja e o traditie cu 26 parfumuri lansate si realizate de parfumerieri celebri.
Noutatile recente ale brandului sunt doua parfumuri remarcabile - Coach Floral si Coach Men.
Coach Men / lansare 2017/ este un parfum perfect pentru barbatul modern, nu intamplator the face of the fragrance este actorul James Franco. Aceasta aroma sofisticata incepe cu note de citrice, pere, bergamot. Apoi intervin notele de mijloc cu amestec perfect de cardamon, coriandru si geranium. Notele de baza includ ambra, vetiver haitian, piele.  Mirosul este atat de curat, dar in acelasi timp picant. Cred ca s-ar potrivi in foarte multe ocazii, de la o sala de sport la o sala de conferinte. Iar creatorii acestui parfum sunt Anne Flipo si Bruno Jovanovic si cu asta am spus tot. Acest parfum se potriveste perfect si barbatului meu, pentru ca are toate calitatile unui barbat modern si deschis la minte.

Iar eu, ca perechea lui perfecta, am imbratisat aroma Coach Floral - feminitate pura intr-un flacon deosebit, o adevarata opera de arta. Lansat in 2018 si creat de Shyamala Maisondieu, Nadege le Garlantezec si Nathalie Gracia-Cetto. Este un parfum emotionant, gingas si senzual, cu note de para, ananas, bergamot, lamaie,portocala, trandafir, ceai, paciuli, note lemnoase, mosc, vanilie.. cat de complex, absolut senzational, credeti-ma!
Oferiti-l lui si voua aceste arome remarcabile, va asigur ca nu veti regreta nici-o clipa, de la primele clipe diminetii pana la apusul fierbinte a noptii veti fi invaluiti in sentimente puternice!
Le gasiti exclusiv in parfumeriile Douglas Romania, acum si la oferta.

You Might Also Like

1 comentarii