Beauty News / The Body Shop 100% natural made with love!

16:33:00

Voi credeti in dragoste la prima vedere? Eu da, in dragoste pentru cosmetice. THE BODY SHOP este unul din brandurile mele preferate, de multi ani... Il iubesc pentru toate produsele lui minunate, pentru filozofia, naturaletea, transparenta, arome, texturi, magazine frumoase. Pentru programul Community Trade, respectul fata de oameni si inspiratia .


Pentru femei din Ghana untul de shea nu este doar un ingredient multifunctional, este o sursa vitala de independenta economica. Body Shop a lansat programul Community Trade  în 1987, angajandu-se in tranzactii corecte cu furnizorii de ingrediente oferind bunele practici de lucru si preturile . Astazi exista 31 de furnizori comunitari din 23 de tari din intreaga lume. 
Ghana este renumita pentru untul de shea. Aproximativ 90% este achizitionat pentru industria alimentara. Dar fondatoarea THE BODY SHOP Anita Roddick a vizitat in 1992 pentru prima data Ghana si a descoperit calitatile extraordinar de hranitoare si hidratante a untul de shea, iar doi ani mai tarziu a plasat prima comanda de cinci tone de unt de shea din Ghana prin programul Community Trade si a introdus acest ingredient in produsele brandului.



Untul de shea este folosit de secole, mentine pielea moale si hidratata, este folosit in vindecarea plagilor, la bebelusi, dar si la gatit. Este cu adevarat un ingredient multi-functional magic.
Noul Shea Butter multi-functional are o textura bogata, cremoasa, ce se topeste pe piele instant.Este perfect pentru orice tip de piele, mai ales pentru cea uscata, sensibila. Un produs 100% natural, fara niciun compromis.
Intreaga gama Shea Butter contine produse pentru ingrijirea din cap pana in picioare, tot de ce are nevoie corpul si parul nostru.
Incercati o noua rutina pentru par, trei produse cu unt de shea pentru un par complet hidratat, suplu si matasos. Sampon, balsam si masca, trei pasi simpli, dar esentiale. Dupa ce ati facut dus, aplicati noul body butter, acum in formula 100% vegana, o hidratare instanta cu aroma de vis.
Ca tot sa vorbeste mult de iubirea de sine, ceea ce nu inseamna egoism, dar grija de corpul si mintea noastra. Sa-ti iubesti corpul, sa-l ingrijesti si sa-i oferi cele mai bune ingrediente, mai ales ca natura e atat de darnica cu noi.
Nu uitati, daca nu aveti in zona voastra magazin The Body Shop, totul se poate comanda ONLINE
Va astept si pe instastories sa povestim mai mult. With love!

You Might Also Like

1 comentarii