Ce purtam in sezonul rece / Inspiratie de sarbatori

09:15:00


Ce ne-a pregatit moda in acest sezon 2017-2018, ce haine din colectiile anilor trecuti pot fi lasate in garderoba si care trebuie trimise pe rafturile indepartate pentru a mai astepta revenirea lor? Ce tendinte de moda trebuie urmarite si pe ce haine sa mizam in acest sezon?  Sunt aici ca sa dezbatem acest subiect interesant pentru orice femeie si sper sa fie inspiratie pentru voi!
O sa incep cu categoria outwear si tot ce inseamna palton, geaca, tot ce punem deasupra.
PALTOANE  au fost si vor fi intodeauna un element important al garderobei. Paltonul este un obiect necesar, pot sa spun must have. Ar fi bine sa avem macar doua paltoane,unul NEGRU CLASIC ,pe care sa-l asortam usor la tinute elegante sau chiar sporty-chic si intr-o alta culoare, dupa preferinte.

Eu as alege ROSU  sau GRI, cel mai bine pe amandoua. Nicioadata nu veti da gres cu astfel de alegeri!


Cantec vechi intr-un roman nou - geci din fas, o multime de modele si culori, dar mereu vor fi in trend, acum intr-o forma noua. Jacheta matlasata se potriveste perfect la tinute de zi cu zi, este practica si comoda.


Eu as alege varianta asta, cu puf de gasca si croiala moderna.Si aceasta  imi place mult, un model clasic si perfect purtabil de zi cu zi. Iar cand o sa fie zapada de jumatate de metru si nu o sa pot iesi cu masina, stiu sigur ca pot iesi in geaca asta, sa-mi pun gluga si nimic nu mai conteaza.

Daca e frig, nu inseamna ca uitam de ROCHII ! Sezonul aceasta imbratisam o tendinta adorabila - catifeaua! Si va indemn sa abordati aceasta tesatura fabuloasa si in stil cotidian! Desigur, si pentru ocazii solemne precum Revelionul, Craciunul sau orice alta ocazie. Dar mie mi se pare purtarea unei rochii din catifea intr-o tinuta casual de mare, mare stil! Dantela iarasi e in mare voga, asa ca nu va sfiiti sa asortati o rochie sau fusta din dantela cu un pulover gros si veti fi absolutely trendy. Pentru Revelion va dau alte sugestii mai jos.
Rochia asta din catifea  mi se pare superba. Poate fi purtata atat la ocazii cat si casual, combinata de exemplu cu un cardigan si botine .
Iar aceasta rochie din tul va arata minunat cu tocuri [ putem alege o culoare in contrast la pantofi] sau cu ghete si palton, combinatie care imi place mult, veti arata super stylish. Incercati sa va indepartati de stilul clasic-babesc, faceti combinatii inedite, iesiti putin din tipare si veti fi surprinse de cat poate face o schimbare!
Si daca tot vorbim de trenduri.. in acest sezon must have principal este haina de blana! Fie din blana artificiala, fie din naturala, dar obligatoriu cu croiala moderna!!! Nu trebuie sa dati navala in dulapul bunicii, mai bine inspirati-va de AICI !
Eu personal am cautat mult haina de blana pentru un sezon, dar iata ce am gasit.
O haina de blana alba absolut perfecta, in tendinte, usoara, calduroasa si frumoasa. Vreti s-o purtati cu pantaloni? Da, perfect. Vreti cu o rochie?  Alegerea e perfecta, credeti-ma!
Daca vreti ceva mai practic, va recomand pe negru, dar daca vreti sa fiti super-puper trendy - cu leopard print










Bine, ne-am imbracat frumos si calduros,  acum vine cireasa de pe tort- rochii de Revelion si Craciun
Ce imbracam de sarbatori tot e cu tendinte, ca sa stii. Intrucat 2018 va fi Anul Cainelui Galben s-au stabilit si aici tendinte si va dau si eu cateva sfaturi.
Cred ca cea mai arzatoare problema a sexului feminin e cu ce ne imbracam la petreceri de sarbatori...
Logic sa presupunem ca principale culori in intampinarea Anului Nou vor fi culori precum galben, maro si nuantele derivate - auriu, perlat, ecru, dar si toate nuantele inspirate din natura, unde se bucura cainele. Toate variantele de verde, albastru, roz, purpuriu, rosu. Deci, natura e cea mai buna inspiratie! Si buna dispozitie care depinde numai de noi.
                                                                    Rochii de Revelion




Meritam sa fim in noaptea intre ani cu totul speciale, iar eu aleg aceasta rochie rosie. un tribut al frumusetii si elegantei.
Daca aveti petreceri in club sau corporate, va sugerez sa va imbracati in paiete, in mare voga in acest sezon sau sa combinati rochita cu un sacou chic. Dar vreau sa va spun,in primul rand imbracati-va in zambet, voie buna si vise marete. Atunci veti straluci in orice tinuta, fie zi de zi la munca sau in ocazii speciale.








La Femme sarbatoreste 20 ani de existenta. 20 de ani de moda, stil personal si feminitate.
Cu noua locatii deschise in prezent si un magazin online, La Femme este unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, care a comercializat de-a lungul timpului haine pentru femei, in stilul clasic-chic, urmarind cele mai noi tendinte. Conceptul La Femme este unul multibrand.
Magda Trandafirescu, Director General Tex-AS Group spune: ”Desi am pornit initial cu stilul office, astazi ne defineste abordarea casual. Incercam sa imprimam si stilul evening, rochii si tinute de seara elegante. Sacoul a ramas in colectie, dar predomina stilul casual, care este tot mai popular in Occident. Se simte o anume lejeritate in purtarea hainelor, unde sacoul este asortat mai degraba la blugi.”
La Femme este mereu in trend. Pentru ca tinutele vestimentare achizitionate din showroom-urile pariziene, traduc intotdeauna spirtul brandului: actual, fresh si versatil.
20 ani de La Femme inseamna surprize pentru clienti in toate magazinele retelei din Bucuresti ( Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei-Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon), Pitesti ( Mall Pitesti si Calea Bucuresti) si Constanta ( Centrul Comercial Tom si City Park Constanta). Dar si pe www.lafemme.ro, pentru cei dornici de shopping online.





You Might Also Like

7 comentarii

  1. vai, sacoul chic...........trebuie sa il am

    RăspundețiȘtergere
  2. super, eu cautam rochie de revelion. o sa trec sa probez in magazinul lor din afi.

    RăspundețiȘtergere
  3. geaca primavara, geaca iarna, geaca toamna...geaca
    paltonul negru a rezolvat dilema geaca.
    il ador, l-am asortat cu o multime de esarfe, fulare
    se preteaza oricarei tinute, sport, office, elegant.
    Love La Femme :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sacoul negru, il vreau. ma duc sambata in mall

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, minunata postarea pentru aceasta perioada. Chiar aveam nevoie

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar aseara le-am trecut pragul, mi=am luat niste pantaloni minunati.

    RăspundețiȘtergere