Frumusețea se confundă cu arta în produsele marca -417

08:02:00

Marea Moarta e fantastica, e un fenomen al naturii uimitor.. Cine a fost acolo macar o data, stie despre ce e vorba. Eu am fost de cateva ori si de fiecare data am ramas uimita de puterea si darul naturii. Chiar am vizitat cateva fabrici de cosmetice care se afla chiar acolo.
Brandul Minus 417 e tot de la Marea Moarta, un brand care produce cosmetice fabuloase cu ingrediente active precum namolul, saruri si minerale extrase din aceasta mare .

Nămolul din Marea Moartă conține de zece ori mai multe săruri și minerale decât oricare altă mare sau ocean și este considerată încă din antichitate cel mai mare spa vindecător din lume.
Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selecționate și recunoscute pentru proprietățile de rejuvenare. 
 
Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele-417.
-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.
Pentru sărbători vă puteți gândi la cei dragi oferind un dar pe măsură:
Crema Hidratantă de Noapte - Ajută la regenerarea celulară și menține nivelul optim de hidratare. Oferă fermitate și previne apariția ridurilor.

Untul de corp cu Lavanda și Untul de corp cu Kiwi si Mango - Fiecare dintre cele două produse conține unt de Shea ce hidratează, relaxează, si protejează pielea împotriva radiațiilor UV, dar previne si îmbătrânirea. Beneficii: efect de calmare și hidratare intensivă.

Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.
.



You Might Also Like

3 comentarii

  1. Crema e frumos impachetata, asteapta sa ajunga sub brad. abia astept sa ma bucur de ea

    RăspundețiȘtergere
  2. tare as vrea sa vizitez si eu acele locuri! si cremele cu minerale de la Marea Moarta sunt fantastice!

    RăspundețiȘtergere