SAMSONITE / #celmaimicpretmondial

14:15:00


Marti, 31 octombrie 2017, a avut loc lansarea noii campanii de promovare "Cel mai mic pret mondial" . Asa incepe noua aventura marca SAMSONITE.
Cine nu cunoaste brandul sau poate nu a avut vreodata o valiza Samsonite?

Atunci când Jesse Shwayder a fondat Samsonite în 1910, călătoria era rezervată doar pentru cei privilegiați, care aveau toate mijloacele necesare pentru a vedea lumea. Ținând cont de această exclusivitate, călătoria era o experiență de înaltă calitate, pornind de la mijloacele de transport, la standarde de servicii foarte ridicate, chiar și pentru accesoriile folosite pentru a transporta lucrurile cuiva. Fiind unul dintre brandurile originale de călătorie, Samsonite a continuat să își perfecționeze măiestria în domeniu. Ultimii 100 de ani au reprezentat un proces de îmbunătățire continuu, creând soluții de cea mai înaltă calitate și eleganță pentru călătorul global. Și astăzi, Samsonite conduce industria valizelor, cu aceleași principii de bază, purtând viziunea lui Shwayder către toate colțurile globului. În România, Samsonite este operat de General Business System SRL, companie care deține în regim propriu peste 25 de magazine în 15 de orașe. Sloganul Samsonite „Viaţa e o călătorie” – întruchipează transformarea brandului și viitorul, simbolizând rolul său în viața multora. Sub tutela Samsonite se găsesc următoarele game: High Sierra, American Tourister, Hartmann Luggage, Tumi Inc., Gregory Mountain Products.



 
Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Răducioiu şi Dan Alexa - ambasadorii brandului

Campania „Cel mai mic preț Mondial” înseamnă că România este singura țară în care cumpărătorii găsesc prețul cel mai avantajos pentru produsele Samsonite! Dar de ce au ales Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Răducioiu și Dan Alexa să fie ambasadorii acestui brand de top? „Sunt mândră că am devenit ambasadorul acestui brand, împreună cu Florin Răducioiu și Dan Alexa. De ce am ales Samsonite? Pentru că este numărul 1 în valize la nivel mondial! Pot să vă mai spun că Samsonite este prezent peste tot în lume, iar garanția produselor este valabilă în orice țară și în funcție de model, această poate fi cuprinsă pe o perioadă între un an și toată viața. Brandul american are o istorie de peste 100 de ani și nu are concurență pentru că este de minim 20 de ori mai mare decât oricare alt brand de valize. Samsonite este singurul brand de lux prezent în 15 orașe din România, având peste 25 de magazine. Nu contează unde mă aflu, știu că pot găsi un magazin cu produse de top oriunde în țara aceasta”, a povestit Anamaria Prodan.

 
Totodată, Florin Răducioiu, fostul internaţional român, s-a declarat mulţumit de produsele brandului: „Sunt client fidel al brandului Samsonite de câțiva ani buni și mă simt onorat că am devenit ambasadorul său. Aceste valize mi-au ușurat viața și m-au ajutat să îmi optimizez timpul pe care îl pierdeam alegându-mi produse de proastă calitate. Motto-ul Samsonite e: Viața este o călătorie. Așa și este! Reprezentanții brandului sunt alături de clienții lor cu cele mai apreciate genți de voiaj și de business. Misiunea este să îmbunătățească experiența de călătorie, de business și de aventură, oferind produse și servicii de înaltă calitate. Samsonite oferă mult mai mult decât genți de călătorie!”.




La final, Dan Alexa a punctat: „Inovația este cuvântul care îmi vine în minte atunci când mă gândesc la Samsonite. Brandul a continuat să își perfecționeze măiestria în domeniu. Este totodată o companie cu tradiție, aflată mereu în pas cu moda actuală. De ce am ales Samsonite? Pentru că am certitudinea că voi avea o valiză durabilă ani și ani la rândul”.


You Might Also Like

3 comentarii

  1. Eu nu mi-am mai luat de mult o valiza de la ei, am tot incercat altele si s-au tot stricat. Inainte de urmatoarea calatorie, cred ca le voi face o vizita.

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu una mititica pentru cosmetice!

    RăspundețiȘtergere