Hair Strobing by Bogdan Mirica

07:46:00

Pe Bogdan Mirica, celebrul hairstylist, il cunosc demult,inca de la inceputul carierei mele de blogging...  Bogdan face parte din echipa internationala Londa Professional si are propriu salon .
           Londra 17, asa se numeste salonul si se afla chiar la aceasta adresa.
In primul rand, este un om extraordinar, plin de viata, mereu cu zambetul pe buze. Stie sa inspire, stie sa te binedispuna.Oamenii pozitivi si creaza numai lucruri frumoase, asa cum face Bogdan,un profesionist desavarsit.


Acum am ajuns la salon sa incerc o noua tehnica de colorare a parului - hair strobing, o tehnica Londa Professional care raspunde nevoii de personalizare a parului in cel mai mic detaliu.
Hair Strobing presupune aplicarea nuanțelor deschise în zona conturului feței, care de obicei captează razele soarelui. Distribuirea culorii se face ținând cont de tunsoare. Rezultatul este un contrast blând, dar vizibil între nuanțe, care accentuează trăsăturile și creează un look cu un aspect foarte proaspăt
 
Ca acest efect să se mențină proaspăt, este nevoie de o îngrijire adecvată. „Părul hidratat va ajuta culoarea să arate mai strălucitoare și mai uniformă, de aceea este important să nu folosești apă fierbinte, atunci când te speli. Apa fierbinte poate mătui nuanța deoarece se deschide cuticula, ceea ce face ca pigmenții de culoare să iasă din păr. De asemenea, este indicat să folosim produse de îngrijire bogate în ingrediente cu rol hidratant, cum sunt cele din gama Velvet Oil de la Londa Profesional” ne sfătuiește Bogdan Mirică.
Un produs must-have pentru îngrijirea zilnică a părului este uleiul. Velvet Oil are o formulă usoară, ce reface structura părului, fără să îl încarce. Cu un parfum evocator, acest produs oferă o experiență senzorială bogată, putând fi folosit atât pe părul umed, pentru protecție termică, cât și pe părul uscat, pentru efect antistatic.
În sezonul toamnă/iarnă 2017 optează pentru personalizare. Pune-te în evidență și bucură-te de părul tău. 
Mie mi-a placut tare mult, iar acum parul meu se bucura de acest privilegiu. Daca vreti sa incercati ceva nou, personalizat, trebuie neaparat sa vizitati salonul Londra 17.
 

You Might Also Like

1 comentarii