Cremele de mâini de la NIVEA

08:47:00

Sa stie, NIVEA este brandul pe care il iubeste toata lumea. Nu degeaba este cea mai de incredere marca la nivel mondial.
Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.
Acum, NIVEA a lansat o gama de creme pentru maini,pentru fiecare nevoie a pielii. Foarte frumos ambalate si foarte bune la calitate. Cinci creme de maini diferite, cinci ambalaje in diverse culori.




 
Cremele de mâini de la NIVEA oferă un adevărat răsfăț pielii tale cu fiecare aplicare, lasând-o delicată și catifelată. Cu noi ambalaje și formule, acestea au fost create pentru nevoile de hidratare, reparare, calmare, protecție și prevenire a primelor semne ale îmbătrânirii.
Gama conține cinci creme cu formule inovatoare, oferind pielii o senzație instantă de hidratare care durează 24h. Fiecare produs are o textură lejeră ce se absoarbe rapid în piele acționând în profunzime.
Alege una dintre cremele de mâini de la NIVEA și încearcă grija care ți se potrivește!
 
Noutatea gamei este crema de mâini NIVEA Intensive Care cu ulei de migdale și parfumul inconfundabil NIVEA ce oferă îngrijire intensivă și hidratare timp de 24h. 
 
Crema de mâini NIVEA Express Care hidratează și îngrijește delicat, fără să lase o senzație lipicioasă sau uleioasă. Are o formulă ușoară cu minerale marine, iar sistemul de hidratare Hydra IQ se absoarbe ușor astfel încât pielea devine instant mai catifelată.

 
Crema de mâini NIVEA Smooth Care are o textura bogată cu unt de shea ce întărește bariera naturală de protecție a pielii și îngrijește cuticulele, oferind o senzație catifelată. Pentru mâini protejate cu o piele irezistibil de fină pentru 24h.

 
Crema de mâini NIVEA Anti-Age Care Q10
Crema de mâini îmbogățită cu coenzima Q10 proprie pielii previne apariția primelor semne ale îmbătrânirii pielii. Astfel, mâinile rămân frumoase și hidratate întreaga zi.

 
Crema de mâini NIVEA Repair Care
Formula sa protejează și calmează imediat pielea uscată și crăpată a mâinilor, oferind o hidratare de durată. Datorită provitaminei B, aceasta calmează și repară imediat pielea uscată și hidratează pentru 24h.

 
Preț maxim recomandat: 10 RON/buc.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. iubesc in general produsele de la nivea, gelurile de dus, cremele, apa micelara , balsamurile de buze 💟💟 . Sincer n am incercat până acum aceste creme pentru corp, cred ca sunt foarte bune, fiind la un preț accesibil pentru toată lumea și cel mai important ti l poti alege dupa tipul de piele pe care l ai !

    RăspundețiȘtergere