LÓREAL / Apa micelara bifazica

10:22:00

Ma bucur tare ca incep sa apara noutatile noului sezon. Iata ca LOREAL lanseaza noua apa micelara bifazica, un produs pentru demachierea eficienta pe care eu deja l-am folosit si va spun parerea mea la sfarsit.
Pentru inceput, sa vedem despre ce e vorba..




Apa micelara bifazica LÓREAL  este un produs demachiant ce contine ulei si apa si inainte de folosire trebuie agitat bine. Nu e un concept nou, multe branduri au astfel de produse.


- Formula este imbogatita cu micele care atrag toate impuritatile
- Elimina cel mai rezistent machiaj de pe ochi, buze, fata
- Nu necesita clatirea
Asa cum spuneam, produsul se agita bine inainte, se aplica pe discheta demachianta si se demachiaza tenul. Aceasta apa micelara este testata dermatologic si este potrivita pentru ten si ochi sensibili.
Eu deja am folosit-o. Chiar daca prefer  o apa micelara obisnuita, acest produs mi-a placut. Intradevar,nu irita ochii! Si acest criteriu este foarte important pentru mine! Demachiaza eficient! In loc de vreo patru dischete, am folosit doua. Pielea ramane curata si nici intr-un caz uscata!
Recipientul contine 400 de ml, foarte mult la un pret foarte bun. Asadar, niciodata nu uitati de demachiere, este un pas sfant, peste care nici in ruptul capului nu putem sari. Chiar daca nu te-ai machiat azi, trebuie sa iti curati tenul! Fiti frumoase, ingrijite, asta o facem doar pentru noi.

You Might Also Like

2 comentarii