Empoli Jewelry

15:13:00

Roxana Vancea este vedeta pictorialului celei mai noi colectii de bijuterii a brandului Empoli Jewelry. Sexy, spontana, plina de umor si cu o silueta de invidiat, Roxana Vancea si-a aratat latura seducatoare si provocatoare

Pentru un designer, o bijuterie nu se naste doar dintr-o experienta estetica. Bijuteriile trebuie sa reprezinte un model de frumusete functionala si un accesoriu perfect pe conturul corpului uman.
 

Noua campanie Empoli Jewelry reflecta frumusetea si senzualitatea in sclipiri de diamante. Imaginea unei femei sofisticate, senzuale si elegante a fost oglindita in lentila magica a aparatului foto ghidat de fotograful Darius Dubreu.
“Gratie elegantei ei naturale si libertine, Roxana Vancea este intruchiparea perfecta a acestui brand de bijuterii fine. “ 
 Brandul Empoli Jewelry acopera toata gama de bijuterii atat pentru femei cat si pentru barbati. Brandul este legat la baza de numele orasului italienesc Empoli – locul de unde a fost achizitionata prima bijuterie prezenta in magazinul nostru.
 In acest moment, produsele brand-ului se pot achiziona din Bucuresti, magazinul Obor. Urmand ca in viitorul apropiat sa mai deschidem inca doua magazine.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. imi plac astfel de bijuterii dar nu prea port, mai ales vara vreau cat mai putine chestii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte frumoase. Arată minunat cu tatuajele fetei. Purtam și eu pân la cot, acum le-am cam distribuit care pe unde dar recunosc că nu prea selectez, iau din cele vechi și le atârn repede care se potrivesc în functie de felul în care sunt îmbrăcată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie-mi plac extrem de mult acest gen de bijuterii. In general, port doar bratari si caut de ceva vreme unele in acest ton :D

    RăspundețiȘtergere