DOVE Advanced Hair Series

18:40:00

Dove Advanced Hair Series lansează noua gamă Dove Regenerate Nourishment dedicată îngrijirii părului degradat.
Prin această inovație, Dove încurajează femeile să fie încrezătoare să încerce orice stil de coafură doresc și să se simtă frumoase, fără a se teme de degradarea părului.
Gama Regenerate Nourishment conține un amestec de alge roșii + complex nutritiv cu cheratină ce ajută la refacerea conținutului de substanțe nutritive și repararea structurii interne a firelor de păr deteriorate. Părul devine mătăsos, puternic* și cu aspect sănătos, ca și cum nu ar fi fost degradat. 
 
Gama Dove Regenerate Nourishment conține:

  • șampon, ce elimină semnele deteriorării, pentru un păr puternic*, cu aspect sănătos;
  • balsam, ce hrănește instantaneu, pentru un păr mătăsos, ca și cum nu ar fi fost degradat;
  • serum - puterea combinată a uleiurilor, pentru un păr ușor de coafat, puternic*, mătăsos și strălucitor. Poate fi folosit înainte de șamponare, ca tratament hrănitor, sau în timpul zilei pentru un plus de strălucire și pentru a îmblânzi firele rebele.
Pentru cele mai bune rezultate se recomandă utilizarea întregii game, ca parte a unui ritual de îngrijire format din trei etape: curățare, hrănire și tratament, conform instrucțiunilor de utilizare.

 
Etapa 1: curățare
Șamponul Dove Regenerate Nourishment se aplică pe părul umed, se masează și se clătește.
Înainte de aplicarea șamponului, părul se umezește bine, cu apă călduță. Se recomandată masarea ușoară a scalpului, cu mișcări circulare, de la creștet spre ceafă. 

 
Etapa 2: hrănire
Balsamul Dove Regenerate Nourishment se aplică imediat după șamponare, pe părul umed, până la vârfuri, evitând rădăcinile.
După aplicare, balsamul trebuie lăsat să acționeze câteva minute, după care se clătește cu apă din abundență.

 
Etapa 3: tratament
Serumul Dove Regenerate Nourishment se poate aplica în funcție de preferințe:
- pe părul curat și umed
- pe părul uscat, înainte de șamponare ca tratament hrănitor
- în timpul zilei pentru un plus de strălucire și pentru îmblânzirea firelor rebele
Pentru obținerea cantității recomandate de produs, se apasă pompița de 3-4 ori. Serumul se aplică pe lungimea părului evitându-se rădăcinile.

Dove Advanced Hair Series satisface nevoile de îngrijire ale fiecărei femei oferind soluții personalizate pentru fiecare tip de păr. În plus față de inovația Dove Regenerate Nourishment, colecția Advanced Hair Series mai include și:

  • Gama Oxygen Moisture, pentru părul fin. Îi oferă hidratare + până la 95% mai mult volum**
  • Gama Pure Care Dry Oil, dedicată părului uscat și lipsit de strălucire. Lasă părul mai mătăsos, hrănindu-l în profunzime, fără a-l încărca.
  • Gama Dove Youthful Vitality, pentru părul matur. Tratează semnele devitalizării, hrănind părul în profunzime și conferindu-i un aspect mai bogat**.


Dove Regenerate Nourishment - un păr perfect hrănit + 100% regenerare*

You Might Also Like

4 comentarii