Summer vibes

18:21:00

Fetelor, incep cu cuvintele banale - a venit vara, soare, etc. Dar idea mea e alta. Da, a venit soarele, e foarte cald si gata, ''s-au dezbracat '' femeile... Ma rog, s-au dezgolit. Este doar opinia mea, fiecare are dreptul sa se imbrace cum vrea si nu impun [ doamne fereste] lectii de stil. Vad fuste prea scurte si stramte, dar picioarele deloc ideale. Vad tricouri prea mulate cu trei burti in relief. Vad maioruri cu vedere la sutien deloc frumos. Si bluzite fara mainici cand mana e cat piciorul. Vad multe si doar ma amuz. Stiti, am locuit multi ani in Asia, unde caldura era nu numai vara si gradele ajungeam pana la 50-60. Dar niciodata nu am vazut femei dezgolite. Este o conceptie gresita - cu cat e mai cald cu atat mai putine haine trebuie sa purtam. Hainele cu materiale naturale si lejere ne protejeaza de caldura, de razele soarelui si de imbatranire.Sigur o sa muriti de cald daca purtati ceva mulat, sigur o sa va fie cald daca soarele ia contact direct cu pielea. Este logic cumva, dar probabil logica femeilor se topeste la caldura .

Aceasta tinuta eu am purtat intr-o zi calduroasa, da, mi-a fost cald, dar nu m-am topit pentru ca nimic nu s-a lipit de mine.
Bluze fara mainici port doar la plaja sau sub o jacheta, sacou in oras. Aici cu ojacheta usoara de la BonPrix.
Am oscilat mult intre culori [exista  si varianta roz] , dar m-am gandit ca am prea multe lucruri roz, de data asta sa fie altfel. Pe site scrie ca e culoarea turcoaz melanj, am crezut ca e mai bleu, dar e vernil pal, asa cum vedeti in poze.Marimea pe care am ales-o este 36-38, chiar daca port deobicei 38, mi se pare cam mare, voi ce ziceti? Dar in principiu imi place, cred ca e perfecta pentru seri si zile racoroase sau in completarea unei tinute .
 Pantofii imi plac tare mult! Am cautat demult model asemanator ! Am luat marimea 39, chiar daca port 38 si bine am facut. Am vrut sa fiu sigura ca nu ma strang si asa sunt perfecti. Ati vazut si sandale tot de pe site, marimea 38 la sandale a fost perfecta. Sa stiti ca port sandale si pantofii cu drag, sunt foarte comozi !
Gata vorba, hai cu tinuta, Stella..
OUTFIT
Shoes Click HERE
Jachet Click HERE
Top Stradivarius
Jeans H&M[DIY by me]
Flowers Floria












 

You Might Also Like

10 comentarii

  1. Foarte draguta tinuta, iti vine tare bine! <3
    Imi plac mult pantofii, sunt tare frumosi! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult pantofii astia. Pe langa faptul ca au un model foarte frumos par si extrem de comozi. Nu cred ca mai teebuie sa iti spun ca ai facut niste alegeri foarte interesante si tu este foarte frumoasa si cocheta! Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte draguta tinuta,imi plac mult pantofiorii,pup <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Прекрасные фото, очень понравилась интересная деталь на брюках!

    Lera's Affordable Fashion Blog

    RăspundețiȘtergere
  5. ce pantofiori frumosi si comozi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate draga mea o sa tot vedem femei dezgolite pentru ca vara de abia incepe. Cred ca este vorba de dezinteres in ceea ce priveste propria persoana, arunca niste haine pe ele si ies din casa fara sa se gandeasca la estetic, daca le avantajeaza sau nu tinuta respectiva....
    In alta ordine de idei tinuta ta este foarte sic si bine pusa la punct asa cum ne-ai obisnuit. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Your style is stunning! I love the pants! kisses

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca multe femei consideră că e mai bine fara haine cu maneci insa pana la urma fiecare femeie poate arata bine indiferent de kg pe care le are....E o chestie de gust si denobisnuita!
    Tu esti o doamna tare draga mie si arăti super, astfel incat ai putea da lectii de stil! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Faina tinuta si confortabila, imi place detaliul de la pantaloni.
    Nu stiam ca ai locuit in Asia, aflu ceva nou despre tine. :)
    In ce tara ai locuit daca nu e secret? Vorbesti limba acelei tari?
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere