Biocyte / Frumusete din interior

08:33:00

Sa stie ca frumusetea exterioara vine din interior, depinde de sanatatea generala, de starea de spirit, de hidratare si de multe alte lucruri pozitive... Si sa stie, ca frumusetea exterioara trebuie ajutata din interior cu ajutorul unor produse dedicate.

Nutricosmetica este un concept care îmbină principiile nutriției cu cele ale frumuseții, sub forma nutricosmeticelor, cunoscute și ca suplimente de frumusețe sau produse de frumusețe. Nutricosmeticele sunt produse de înfrumusețare care includ suplimente alimentare, băuturi și alimente de înfrumusețare, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar. Acestea se adresează îmbunătățirii, regenerării sau sănătății părului, unghiilor și pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare etc) – susținerii frumuseții din interior.

 Biocyte dispune de o paleta larga de produse, revenind pe piata din Romania cu produse anti-aging, cu efect de lifting sau orientate catre sanatatea firului de par, avand la baza acid hialuronic, colagen si respectiv keratina.

 Pierderea fibrelor de colagen din piele determinata de socurile climatice, stres, expunerea la soare, poluare, vârsta si dieta, determina reducerea densitatii pielii, pierderea volumului facial, slabirea tesuturilor si aparitia ridurilor profunde.


 
Biocyte Hyaluronic Forte® contribuie la intarzierea procesului de îmbatrânire a pielii si la redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului si elastinei. Aspectul pielii este vizibil întinerit.
Constituent cutanat, acidul hialuronic poate absorbi o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decât greutatea sa, având un rol esential în refacerea conturului facial si în hidratarea pielii.  Se recomanda în cazul pielii deshidratate, pierderii  elasticitatii si în cazul senzatiei de „piele care tine”.

Biocyte Hyaluronic Forte® are cea mai mare concentratie de acid hialuronic de origine vegetala pentru uz intern (200 mg) de pe piata. Cutia contine 30 de comprimate si are ca mod de administrare 1 comprimat pe zi, intr-o cura de minim 3 luni. Rezultatele nu intarzie sa apara: prevenirea ridurilor, hidratarea si repararea tenului in profunzime, imbunatatirea elasticitatii pielii.
Colagenul este principala proteina care asigura structura si densitatea pielii. Cu trecerea anilor, productia de colagen scade, ducand astfel la aparitia ridurilor.

 
Biocyte Resveratrol Forte® contribuie la cresterea nivelului de energie, are rol antioxidant, asigurand protectie impotriva radicalilor liberi si actioneaza ca un scut de protectie impotriva procesului de imbatranire.
Radicalii liberi au un efect nociv asupra tesuturilor si celulelor, fapt ce duce treptat la imbatranirea prematura, la slabirea sistemului cardiovascular si la modificarea functiilor cognitive.Biocyte Resveratrol Forte®  este indicat persoanelor care acuza o stare persistenta de oboseala, precum si presoanelor care doresc sa previna imbatranirea corpului si a pielii.Cutia contine 40 de capsule si are ca mod de administrare 1 capsula pe zi, intr-o cura de minim 3 luni.Produsele Biocyte sunt disponibile in Farmaciile Help Net selectionate.

You Might Also Like

3 comentarii