The Grand Magazine Party

17:52:00

Joi după amiază, vedete, jurnaliști și bloggeri și-au dat întâlnire pe terasa The Garden – J. W. Marriott, pentru a sărbători  noul numar al revistei The Grand Magazine, cât și valorile perene, dar și frivole ale Romei, conturate în cinematografia italiană: eleganță, romantism, culoare, modă și, mai presus, acel imperativ “ bucură-te de viață!”
Petrecerea tematică a adus un hommage a  La Cinecitta atât prin decorul grădinii ce amintea de celebrele filme cult ale lui Antonioni sau Fellini,  cât și prin muzica lui Nino Rotta, specialitățile culinare rafinate italiene și dress-code-ul petrecerii, care impunea multă creativitate, oaspeții fiind invitați să se imagineze un personaj din filmele lui Fellini.

Într-o atmosferă boemă, cu flori albe de matthiola și crengi de eucalipt, poze alb-negru cu vedetele anilor ’70, ce păreau proaspăt intinse pe sârma la uscat, invitații au părut desprinși dintr-o prezentare de modă.


 Moda este bine reprezentată și numărul acesta. Designerul Maria Marinescu este invitata rubricii Style Bulletin, 3 pagini care vă vor delecta cu sfaturi, informații și inspirație pentru stilul personal.
Galeria de Street Style vă arată creativitatea oamenilor din București și poate fi un punct de reper în crearea outfiturilor, atunci când inspirația de moment se lasă așteptată.


Totul, completat de pictoriale pline de culoare, a accord parfait cu anotimpul solar, aventuros, nonșalant care începe, de articole interesante și utile, de tips and tricks și plimbări prin locurile oarecum secrete ale Bucureștiului.
Cireșe, spumă de capșuni, seri parfumate de mai, liliac și glicină, culoare, rochii din batist, oameni veseli, clinchet de pahare cu licori chihlimbării, terase pline, idile la debut… Let The Summer Begin!




You Might Also Like

2 comentarii