CONSACRE / Luxury fashion boutique

08:56:00


Cu reputația unui hotspot, boutique-ul de lux Consacré a inaugurat noua locație, situată în Dorobanți, printr-un cocktail exclusivist în prezența invitaților: vedete, jurnaliști de profil, afficionados, fashion editors & bloggers.

Invitații au avut ocazia să admire noile colecții ale unor branduri de nișă, high-fashion, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya’Qov si Ultràchic.




Consacré este un spațiu în care creativitatea și originalitatea sunt cuvintele cheie, de la decorul minimalist în tonuri sobre de gri antracit și negru, cu un melange de elemente industrial & vintage, până la hainele extravagante de pe stendere.




 Grație conceptului ce stă la baza acestui fashion-business, client service-ul este unul de excepție, iar clienții sunt tratați ca niște prieteni, aceștia putând sta și savura un pahar de șampanie sau o cafea, în timpul sesiunii de shopping. De asemenea, clienții pot beneficia și de serviciul de consiliere vestimentară.
„Consacré reprezintă o adresă de shopping exclusivistă ce reunește nume importante din industria modei. Poate, pentru mulți, brandurile nu sunt atât de cunoscute ca cele ale unor case celebre, cu care suntem obișnuiți, dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de valoroase.
Piața din România cred că începe să devină mai deschisă și asta este un semn care îmi spune că există și un public ce dorește să iasă din tipare, să fie un trendsetter, care vrea să se exprime pe sine prin intermediul outfiturilor și care apreciază brandurile de lux, însă nișate.
Ne adresăm unei categorii pentru care moda înseamnă autenticitate, originalitate și calitate. Brandurile pe care le are în portofoliu Consacré sunt branduri de nișă, foarte cunoscute la nivel internațional și ale căror creații sunt preferate în garderobă de orice connaisseur. Avem în plan și introducerea altor branduri bine cotate pe scena modei, probabil din sezonul următor”,  a declarat Gabriela Arsene, acționar majoritar Consacré.


Andrea Incontri
Născut în Mantova, designerul italian Andrea Incontri a studiat arhitectura la Milano, unde și-a cultivat aptitudinile estetice pentru materii și forme.
 Sezonul acesta, Miss Ultràchic pornește într-o nouă călătorie prin frumoasele sate ale Toscanei, unde descoperă culori vibrante, peisaje idilice și o bogată istorie.
Colecția SS2016 îți conduce imaginația spre tărâmul dintre vis și realitate și te invită pe un teren playful.
În viziunea Ultràchic, femeia trebuie să viseze, să știe să spună povești fără cuvinte, unde singurele personaje sunt whimsical prints, culorile strălucioare și țesăturile prețioase.
Bumbac, mătase, crep de chine sau organza, jacard și broderii sunt materialele cheie ale acestei veri fierbinți.
Ultràchic a primit, în 2015, premiul special din partea Russian Buyers Union la Contemporary Fashion Award în cadrul WHITE Trade Show din Milan, premiul special WEEKEND MODA Boutique în Rostov pe Don, Russia, Tao Awards – Taormina, iar în 2016, a fost inclus de juriul format din Milano Unica, The Woolmark Company și Vogue Italia, în primii 10 designeri, pentru creativitatea și calitatea extraordinară a colecțiilor.

You Might Also Like

4 comentarii

  1. foarte frumos evenimentul, cred ca ati avut ce admira!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ai aratat, Stella draga!
    M-au dat gata dulciurelele alea!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. You look really nice in that dress, it's so chic and fancy! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte fain evenimentul.
    Sa ai un weekend minunat draga mea!
    Pupici,

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere