Minerals from Dead Sea/ Minus 417

16:59:00

Minus 417 este compania care a dezvoltat o gama unica  si exclusiva de produse naturale de ingrijire a pielii bazata pe componente naturale si minerale din Marea Moarta. Am fost la Marea Moarta, este un loc unic pe pamant, o comoara a naturii.
Compania a fost fondata in 2003 si in 2011 a avut o expansiune internationala, a ajuns si in Romania.       Produsele Minus 417 pot fi gasite exclusiv in farmaciile Sensi Blu. Va recomand sa incercati masca cu namol si care se indeparteaza cu ajutorul unui magnet special. Este geniala!Frumusețea naturală și sănătatea pielii au devenit o provocare pentru femeile din întreaga lume, iar menținerea aspectului tânăr și radiant este o misiune dificilă atunci când produsele de îngrijire nu îți sunt aliați.

-417 te îndeamnă să:
SIMȚI mineralele prețioase și legendare din apa de la Marea Moartă
ATINGI texturile excepționale ale unor produse de înaltă calitate
MIROȘI parfumul irezistibil al Naturii
• te CONVINGI de arta miraculoasă a rezultatelor imedia

-417 a adus soluții revoluționare și a dovedit că una dintre cele mai valoroase resurse de frumusețe o reprezintă Marea Moartă. Considerată a fi cel mai mare SPA din lumea întreagă, Marea Moartă conține 21 de minerale diferite ale căror proprietăți terapeutice, de înfrumusețare si de relaxare sunt recunoscute de noi toți.
Astfel, prin procese de cercetare, expertiză profesională și înțelegere a nevoilor clienților, s-a născut gama -417, o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii, ce combină vitamine energizante (A, B, E, D și F), extracte naturale din plante cu un complex bogat de minerale din apa de la Marea Moartă. Alături de nămolul Mării Moarte, cosmeticele -417 sunt un tribut adus frumuseții naturale și sănătății pielii.
Descoperă și tu cea mai străveche sursă a frumuseții!
Te așteptăm cu sfaturi personalizate, consiliere și testare de produs în farmaciile Sensiblu sau pe https://www.facebook.com/minus417sensiblu

You Might Also Like

4 comentarii

 1. Aveam la produse cosmetice aceste produse, insa nu se vindeau prea mult - poate pentru ca lipsea marketingul.
  Sunt interesante!

  RăspundețiȘtergere
 2. tocmai ce am aflat si eu de ele!

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte interesanta linia asta, mi-ar placea si mie sa o incerc.
  Pup!

  RăspundețiȘtergere
 4. Really interesting post...thx for sharing! kisses

  RăspundețiȘtergere