Vegis / Produse naturiste

09:26:00

Ce frumos a fost la evenimentul VEGIS.RO! Atmosfera ceainariei Infinitea s-a potrivit cum nu se poate mai bine ! Am degustat delicii preparate din ingrediente naturiste, fructe si legume proaspete si am aflat mai multe despre site-ul VEGIS
Nu stiam, dar este cel mai mare site din Romania cu tot felul de produse naturiste, bio, organice. Am descoperit multe chestii interesante, precum pulbere de baobab, care are un profil unic nutritional, avand mai multa vitamina C, decat in citrice, dar si calciu, magneziu, fier.Se poate folosi in smoothie sau cu iaurt,pentru painea de casa si alte preparate culinare.


Cu peste 4 ani pe piata din Romania si un portofoliu de peste 5000 de produse disponibile in stoc si cu livrare oriunde in tara in 24h-48h, magazinul online Vegis.ro si-a castigat pozitia de lider in zona produselor naturiste si mii de clienti fideli, interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.  

Gamele Vegis.ro cuprind produse alimentare, produse bio/vegane, suplimente, cosmetice, detergenti, remedii naturiste, toate avand in comun faptul ca folosesc forta naturii pentru a asigura un stil de viata sanatos.

Energie, tonifiere si buna dispozitie din smoothie-uri cu superalimente Niavis

Una dintre cele mai apreciate game de produse pe Vegis.ro este Niavis, o linie de superalimente, 100% din plante bio, ecologice, nemodificate genetic, raw si naturale. 
O piele perfecta, cu Bielenda Golden Oils cu uleiuri pretioase
Bielenda Golden Oils este o gama de produse cosmetice care foloseste proprietatile nutritive ale uleiurilor pretioase cu numeroase beneficii pentru piele. Uleiurile selectate imbunatatesc rapid conditia pielii, oferindu-i nutrientii de care are nevoie, indeparteaza senzatia de piele uscata care strange, hranesc in profunzime si ilumineaza pielea.
Fiecare produs din gama Bielenda Golden Oils contine 3 uleiuri pretioase.

Gama contine Produse Ultra Fermitate cu uleiuri pretioase de babassu, fructul pasiunii si fistic (Ulei de baie, lotiune de corp, unt de corp) si Produse Ultra Nutritive cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian (ulei de baie, lotiune de corp, unt de corp)

Gamele Bielenda Golden Oils si Niavis sunt disponibile, alaturi de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.


You Might Also Like

4 comentarii