Healthy Media Lunch by Miko

14:53:00

Sanatate, ca-i mai buna decat toate”, raspundem adesea atunci cand ne intreaba cineva ce ne dorim, si asta pentru ca starea de bine fizic este primordiala pentru a ne putea bucura de tot ce are viata de oferit. Un prim pas pentru a adopta aceasta reteta de sanatate este realizarea unui program echilibrat de miscare si alimentatie. In acest sens, Miko Cafe, Miko Med si Miko Beauty au organizat vineri, 18 martie, Healthy Media Late Lunch, un eveniment care i-a adunat in acelasi cadru pe chef Gabriela Simion, nutritionistul Alina Stoica si personal trainerul Alina Bunea. 
 
Invitatii au abordat un sir de teme precum necesitatea unui stil de alimentatie sanatos, practicarea sportului si abandonarea obiceiurilor daunatoare in favoarea unor activitati sanatoase. Tot in cadrul evenimentului a fost deschisa si terasa Miko Cafe si a fost prezentat noul Meniu Verde, care poate fi accesat in Miko Cafe, Miko Palace si Miko Med. Astfel, persoanele interesate pot primi un meniu personalizat in urma unei vizite la nutritionistul Alina Stoica.
 
Suntem ceea ce mancam. Alimentatia echilibrata este un pilon al formulei pentru sanatate, aducand combustibilul de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona bine si influentand nu doar aspectul fizic, ci si starea de spirit. De asemenea, este absolut necesar sa intelegem ca o alimentatie corecta si sanatoasa nu trebuie sa fie ocazionala, ci trebuie sa faca parte din stilul zilnic de viata. Prin organizarea acestui eveniment, am oferit informatii importante despre calitatea si valoarea alimentelor sanatoase, despre metodele actuale de a ne mentine in forma prin adoptarea unei diete corecte”, a declarat Alina Stoica, terapeut nutritionist in cadrul Miko Med.
Insa nutritia fara sport si sportul fara nutritie nu isi vor atinge nici una, nici cealalta adevaratul potential, in special in contextual actual, cand problema sedentarismului capata tot mai mult avant.
Oamenii gasesc adesea multiple motive pentru a nu face sport: programul de lucru prea incarcat, oboseala, cumulul celorlalte activitati, lipsa de timp sau lipsa de energie. Prin aceasta actiune am incercat sa aducem in atentia acestora necesitatea unui program regulat de miscare si beneficiile acestuia, atat fizice, cat si mentale”, a declarat Alina Bunea, personal trainer in cadrul Miko Palace. 


 

You Might Also Like

5 comentarii