Blanx White Shock / Optimashop.ro

19:46:00

Dragii mei, ma bucur tare mult ca postarile mele profesionale sunt citite cu mare interes, asta inseamna ca tot mai multa lume se preocupa de sanatatea dentara .
Astazi iar vorbim despe albire dentara si va prezint un produs nou din portofoliu Optimashop - pasta de dinti cu proprietati de albire BLANX White Shock
Iar si iar repet, pentru a obtine rezultate profesionale de albire ,trebuie sa mergeti la stomatolog si sa faceti albirea in cabinet. Pentru a mentine albul smaltului  dupa albirea profesionala sau pur si simplu sa mentineti dinti frumosi ,folositi paste de dinti pentru albire.
Nu uitati sa faceti detartraj si airflow asa cum se recomanda , la 6 luni sau chiar mai des in unele cazuri.
Am scris aici despre paste de dinti Blanx si nu numai , cititi si alegeti ce vi se potriveste.
Blanx White Shock - pasta de dinti pentru albirea dintilor cu LED ! Inventia se inspira din albirea profesionla ,unde se foloseste o lampa speciala pentru activarea solutiei.

Totul de foarte simplu , capacul cu LED se insurubeaza pe pasta de dinti si cand utilizati pasta, ea trece prin lumina si se activeaza. Deci, nu se baga LED-ul in gura! Va spalati pur si simplu cu pasta de dinti ,ea trecand prin lumina LED-ului.
Acest accelerator de albire intensifica actiunea de albire ,dar are si proprietati antibacteriene. 
Singura pasta de dinti cu actiune de albire continua pana la 24 ore.
Fara SLS, fara PEG, fara parabeni.
Contine Sodium Monoflorfosfat 0.4%, florura de sodium 0.08%.
Ce pot sa va spun eu . Pasta de dinti Blanx White Shock  are o textura gel de culoare albastra , nu este abraziva si are un gust placut,mentolat. Nu pot sa spun in cazul meu despre efectele spectaculoase de albire si nicio pasta de dinti      din lume nu face acest lucru.
Vreau sa va spun ca eu imi fac periodic albire in cabinet, am mai facut albire cu iwhite si pentru a mentine dintii in stare buna si alba, folosesc si pasta de dinti pentru albire. E foarte importanta si tehnica de periaj si periuta dentara! Trebuie sa ne spalam pe dinti corect , de la gingie spre dinte , astfel ca toate suprafetele sa fie curatate bine. In plus,pentru spatii interdentare ,ata dentara e obligatorie! Nu mai folositi scobitori , cu ele doar impingeti placa si resturile alimentare sub gingie si apoi ne miram de unde au aparut pungile parodontale.
Ca medic stomatolog ,va recomand sa cereti intodeauna sfatul medicului vostru si sa creati impreuna un zambet frumos.
Intrucat Blanx White Shock  nu contine parabeni , nu este abraziva si are proprietati de albire a dintilor,puteti s-o folositi fara restrictii . Sper ca informatiile au fost utile , va doresc sa zambiti mai mult!





You Might Also Like

3 comentarii