Gerovital Plant / Secretul frumusetii romancelor

09:26:00

FARMEC a lansat noua gama de ingrijire Gerovital Plant avand la baza ulei organic din flori de maci . Am fost la lansarea oficiala intr-un cadru superb, la Galateca , unde odata cu lansarea acestei colectii a fost prezentata expozitia speciala - un omagiu frumusetii femeilor din Romania.



În noua gamă Gerovital Plant se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a tenului (lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, apă micelară hidratantă, cremă microdermabraziune, cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă fermitate contur ochi, buze, cremă nutritivă multivitamine), a corpului (cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică) și a părului (șampon hidratant, balsam hidratant). Acestea sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.
 Ingredientul de bază din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Odată cu schimbările climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar uleiul din Flori de Mac are un efect calmant și de protecție. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă uleiul din flori de mac, au mai fost folosite ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

Povestea Gerovital Plant începe din anul 1985. Inovația stă la baza longevității gamei, produsele și principiile active ținând pasul cu ultimele descoperiri din industria cosmetică.

Mai multe informaţii despre Gerovital Plant - Flori de Mac gasiti pe site-ul Farmec.ro şi pe pagina de Facebook.

You Might Also Like

2 comentarii