Natural makeup / MAC Cosmetics

08:19:00

Cred ca nu exista femeie care nu a incercat produsele MAC Cosmetics. Cosmetice profesionale MAC au o gama atat de larga incat nici eu nu le stiu pe toate . Profesionistii cu siguranta cunosc toate. Dar MAC e popular nu numai intre profesionisti . Femei obisnuite folosesc cu succes zi de zi makeup MAC , asa cum fac si eu.
Eu ma machiez zilnic si imi place. Si cred ca un makeup minim trebuie sa aiba orice femeie , pentru a uniformiza culoarea pielii si a evidentia trasaturile. Asta e parerea mea.
Vreau sa vorbim despre un machiaj natural , exact acela cand pari nemachiata, dar fata ta radiaza .
Unul din bestsellerii  MAC este Face and Body foundation , un fond de ten pe baza de apa, dar foarte rezistent.


Potrivit pentru fata si corp si pentru toate tipurile de piele. Acoperirea este naturala cu un finish satinat, adica uniformizeaza culoarea pielii ,ofera hidratare si luminozitate.
Ooo, este un fdt fabulos!  Nu se strange deloc sub ochi , nu accentueaza porii , este extrem de buildable ,poti adauga pana la 6 straturi fara niciun efect de masca . Desigur,mari probleme nu va acoperi, dar decat sa ai cakey / fake face mai bine optezi pentru acesta. Trebuie sa spun ca e foarte rezistent!
Deci, am uniformizat culoarea pielii, aratam deja mai bine . Mai trebuie sa adaugam mici accente pe ochi si buze.
Va propun mascara Opulash Optimum black ,  cu ajutorul ei puteti obtine atat efect natural ,cat si efect de drama .


Gene perfect definite, negre , curbate si cu volum. S-a schimbat ceva in privire? POate ati capatat mai multa incredere ? E perfect! Mai adaugam un creion alb pe linia apei si privirea va fi mai luminoasa . Cu ajutorul creionului alb putem sublinia si  buza superioara ,pentru iluzia volumului. Nuanta fascinating  este exact ce trebuie
Daca nu sunteti adepte unui ruj,macar un pic gloss trebuie sa aplicati. Acum uitati-va in oglinda - nu e asa ca va simtiti mai bine?


You Might Also Like

8 comentarii

  1. mascara, da. chiar imi trebuie

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ce spui de fondul de ten, pupicei, multumim <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Fondul de tent este foarte tentant, mai ales pentru ca rezista si nu se strange. ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar place sa incerc acel fond de ten pe baza de apa. Pare interesant si cred ca toata lumea stie cat de bune si calitative sunt produsele MAC

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu folosesc fond de ten, insa m-ai convins... Trebuie sa incerc si eu acest fdt de la MAC <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Fabulous review. Loved your detailed post. kisses

    RăspundețiȘtergere