MICA ELVETIE , gastronomia occidentala si spiritul romanesc

08:30:00

            Mereu ma intorc cu drag la Mica Elvetie , pentru ca aici arta culinara este la ea acasa !
Lună de lună, Chef Jakob Hausmann organizează seri tematice de gastronomie inspirată din bucătăria occidentală, care pur și simplu îți încântă simțurile și te face să trăiești o experiență de neuitat, revenind mereu cu aceeași plăcere. „Cred că rețetele mele au succes tocmai datorită sosurilor speciale pe care le folosesc, a aranjamentelor deosebite, dar și a pasiunii cu care le pregătesc. Le numesc rețete cu suflet”, spune Chef Hausmann.

 Restaurantul Mica Elvetie , un superb local in Centrul Vechi din Bucuresti , elegant si rafinat pana la ultimul detaliu. Anul trecut  s-au implinit 15 ani de cand s-a deshis pentru prima data Mica Elvetie
 De 15 ani Mica Elvetie a reusit prin meniul specific elvetian sa se pozitioneze in topul primelor 10 restaurante din Bucuresti si sa se distinga in domeniul gastronomiei prin preparatele precum carnea servita pe piatra incinsa [ concept adus de Chef Hausmann in Romania] , variate tipuri de fondue , raclette si multe altele . Constant meniul se imbogateste cu mancaruri rafinate gatite in combinatii inedite , toate realizate chiar de Chef Jacob Hausmann.In plus , numeroase vinuri rafinate va asteapta sa le gustati la fiecare vizita in Mica Elvetie .Jacob Hausmann , bucatarul-sef si manegerul Mica Elvetie este imaginea unor firme de renume precum Franke , Fuchs , Eisberg in Romania. El ofera dee asemenea consultanta altor proprietari de restaurante .


Mica Elvetie  , restaurant de top care se regaseste in toate ghidurile turistice despre Bucuresti , si-a respectat promisiunea si ofera oamenilor o atmosfera relaxanta si eleganta alaturi de preparate rafinate din cele mai proaspete ingrediente.






                     Recomandarea mea din suflet , daca vreti sa cunoasteti arta culinara cu adevarat!

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Stella, nici nu ai idee cat te invidiez pentru iesirile astea, de-abia asteot sa mai creasca broscuta mea sa pot sa mai ies si eu cu Dan, ne e tare dor de iesiri la restaurante seara si de povesti ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, lasa ca creste fata repede si ce frumos va fi, o sa iesiti amandoua ca prietene.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna
    par delicioase preparatele :)
    off topic poti sa faci o scurta comparatie intre fdt LÓreal infallible si Rimmel lasting finish.
    multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  4. A Anghel , as recomanda totusi Rimmel , mie imi place mai mult, mai cremos si se aseaza mai frumos. dar totul e individual.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ambianta draguta...trebuie notata aceasta locatie ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. atmosfera frumoasa, papa buna, prietenii...ce poti sa-ti mai doresti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata totul! Foarte frumos :X :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos, elegant, stilat! Este foarte bine ca va permiteti sa aveti iesiri de acest gen...si este un lucru grozav sa te rasfeti! :)

    RăspundețiȘtergere