Radiant Professional Makeup

13:37:00

Imi face deosebita placere sa scriu despre produse care imi plac, astfel sper sa faceti alegeri potrivite pentru voi.
Imi place sa ma machiez,  e un fel de arta, ca si pictura, care imi place tot foarte mult. Daca as pleca pe o insula pustie si ar trebui sa-mi iau un singur produs de machiaj, asta ar fi fondul de ten..
Si o sa incep cu fondul de de ten, un produs nou care a intrat in rutina mea de makeup - Radiant Professional Natural Fix foundation.

Este un fdt absolut superb! Textura lui cremoasa ofera o acoperire mare! Acopera absolut tot! Este foarte pigmentat, astfel nu transpare nimic de pe ten. Are un efect matifiant, dar natural! Nu se prabuseste in pori si riduri. Arata foarte frumos pe ten. Recomand aplicarea lui cu degete sau cu buretelul. Este rezistent! Chiar nu pleaca nicaieri pe parcursul zilei! Este potrivit tuturor tipurilor de ten, dar daca aveti un ten mai uscat - hidratati bine inainte. Deci, concluzia mea: fondul de ten  Natural Fix este minunat, cu adevarat un produs profesional, de lunga durata si care arata foarte frumos pe fata, fara efect de masca. Toate produsele Radiant Professional le gasiti la magazinele Kendra si online.




In portofoliu gamei de machiaj Radiant gasiti absolut tot pentru un machiaj profesional, inclusiv baze de machiaj. Fiecare produs are scopul lui, ca de exemplu neutralizarea roseatei, pigmentatiilor, minimizarea porilor, luminozitate... Baza de machiaj este menita sa prelungeasca durata machiajului si sa ofere efecte speciale pentru orice nevoie a tenului. Asa ca alegeti o baza potrivita pentru voi, dar sa stiti ca toate aceste variante uniformizeaza relieful tenului, minimizeaza porii si liniile fine.  Alegerea va apartine

In legatura cu rujuri lichide mate o sa va dau un pont pe care il folosesc eu. Stiati ca un ruj lichid mat poate fi folosit ca si fard de pleoape? Va recomand cu drag sa incercati! Rezista pe pleoape toata ziua si arata minunat. Sau il puteti folosi ca o baza pentru alte farduri. Incercati! Iar culoarea rosu, de exemplu, poate fi folosita pe post de blush cremos, care va rezista toata ziua.
Textura acestori rujuri este cremoasa, sunt foarte rezistente, dar nu usuca buzele. Pe parcursul zilei se poate aplica un balsam de buze sau gloss, pentru un efect hidratant.

Magna Lash mascara este una dintre cateva mascare din gama makeup Radiant, o sa gasiti mai multe variante, cu diferite periute. A mea este cu o periuta mare, foarte mare si care ofera efect de gene false. Nu pot sa spun ca imi plac deosebit periute mari, dar efectul de big volume imi place foarte mult
Asadar, recomand cu mare drag aceste produse, daca doriti un machiaj cu adevarat impecabil, la nivel profesional! Intrati si pe instastory, acolo am povestit mai mult. 

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Valeria Chertes12 iulie 2019 la 14:21

    Ce mult îmi plac nuanțele rujurilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pudra libera Radiant si ma tenteaza fondul de ten, insa imi este teama sa nu gresesc nuanta... mai ales ca l-am purtat la un eveniment si s-a oxidat putin...

    RăspundețiȘtergere