Yves Rocher Cosmetique Vegetale

17:52:00

Iubesc YVES ROCHER pentru mai multe motive - conceptul verde, ingrediente naturale, respect pentru planeta noastra si pentru toate produse minunate.
Iar noutatile verii m-au bucurat si mai mult. Toate gamele pentru ingrijirea parului s-au relansat!
Creatoare a conceptului Cosmétique Végétale®, Marca Yves Rocher și-a respectat întotdeauna angajamentul de a propune produse cu formule cât mai naturale posibil și tot mai respectuoase cu femeile și Planeta.

Astfel, toate produsele Yves Rocher  sunt dezvoltate printr-un demers de eco-concepție, atât prin reducerea continuă a materiilor prime provenite din resursele neregenerabile, dar și prin prioritizarea materialelor reciclabile, cât și prin dezvoltarea unor formule tot mai verzi, în special în ceea ce privește biodegradabilitatea acestora.


Începând cu primele șampoane lansate la începutul anilor '60, Yves Rocher se afla  într-un proces de perfecționare continuă. Acest lucru le determină să accepte  provocări importante și să  le inoveze. În anul 2010, au devenit pionieri prin decizia de a elimina siliconul din toate șampoanele . Această abordare le-a permis să lanseze  inovația anului 2018, primul Șampon Concetrat I Love My Planet, o adevărată reușită științifică ce oferă la fel de multe șamponări într-un ambalaj de 100 ml, ce conține cu 39% mai puțin plastic, precum un produs standard de 300 ml!




Anul acesta, experții Cosmétique Végétale® au mers chiar mai departe și au dezvoltat o gamă de formule ultra-respectuoase și ușor biodegradabile: formule ultra-naturale, îmbogățite cu un ingredient activ super eficient, extractul din fructele de Agaveeliminând în același timp siliconul, polimerii non-biodegradabili și alte ingrediente nocive pentru Planetă 🌍Desigur, ambalajele produselor se aliniază acelorași principii, acestea fiind toate reciclabile și realizate 100% din plastic recilat.
Cat de frumos, bravo Yves Rocher! Toti trebuie sa facem ceva, sa fim mai atenti cu tot ce ne inconjoara! 


În plus, în perioada 11 iulie – 7 august 2019 la 2 produse de îngrijire a părului achiziționate, al 3-lea este oferit. Oferta este valabila atât online, cât și în magazine, pentru gama de șampoane și balsamuri.


You Might Also Like

0 comentarii