My Top best cheap makeup products

10:06:00

Cine nu iubeste produsele ieftine, dar perfect functionale? Chiar foarte bune la preturi foarte bune? Imi place sa descopar astfel de produse care ca si calitate nu sunt cu nimic mai prejos decat cele scumpe. Deci, azi vorbim despre low budget.
O sa incep cu fond de ten Maybelline Super Stay - un fond de ten excelent! Are textura cremoasa, acoperire mare, nu incarca tenul, arata frumos si natural, nu usuca tenul, nu sa strange in riduri. Este un fond de ten super bun pentru uz zilnic, dar si pentru ocazii. Sunt foarte incantata de el, este rezistent si potrivit pentru orice tip de ten.




Makeup Revolution Conceal & Define - un concealer minunat. Are un aplicator mare si foarte comod, iar textura lui cremoasa este perfecta. Are acoperire mare, dar nu evidentiaza ridurile sub ochi si nu usuca zona! Arata foarte frumos si natural, in plus, rezista toata ziua. Cred ca se poate aplica si pe toata fata fara probleme.
Catrice Glow Illusion powder - pudra pulbere foarte, foarte fina si care se aseaza pe ten ca un voal invizibil. Netezeste relieful pielii, nu usuca, este rezistenta. Eu o folosesc in zona de sub ochi si imi place mult cum arata.
Doua mascare super ieftine si super bune - Maybelline Lash Sensational  si Rimmel Scandaleyes Wow - cu efort minim obtii gene lungi, curbate si muuult volum. Nu se scurg pe parcursul zilei. Pe astea doua le folosesc acum cel mai des.
Am descoperit intamplator un produs excelent pentru sprancene - Miss Sporty Happy Brow - foarte, foarte bun produs! Usor de folosit, ofera volum sprancenelor, umple golurile, le defineste. Sprancenele arata natural, cu volum si culoare naturala. Love!

Iubesc eyelinerul, iar unul din preferatele mele de foarte mult timp este Essence waterproof , credeti-ma, este foarte bun! Rezistent, pigmentat, usor de folosit. Il recumpar a mia oara si nu o sa renunt vreodata la el. Am incercat si alte variante de la Essence, dar varianta waterproof este the best. Cel de la Catrice este bunicel, dar nu atat de pigmentat si rezistent, in orice caz este un produs ok.

Daca va plac buze mate, va recomand Golden Rose Soft&Matte Creamy Lipcolor - un ruj mat, dar care nu usuca deloc buzele. Nu rezista chiar toata ziua, dar lasa un pigment pe buze si arata foarte frumos. Iar daca va plac buze naturale - alegeti Rimmel Oh My Gloss Oil Tint - un gloss superb, care de fapt este un fel de ulei. Nu este atat de pigmentat pe buze, dar lasa un tint care se pastreaza foarte mult timp. Textura este foarte placuta, usora si hidratanta.
Sper ca recomandarile mele sa va fie de folos in alegeri potrivite si pentru voi. 

You Might Also Like

1 comentarii