RITUALS / Happiness can be found

09:05:00

RITUALS  - un brand olandez care a luat nastere in anul 2000,  foarte popular si indragit in toata lumea, este acum in Romania! Exclusiv la DOUGLAS ROMANIA

Filozofia acestui minunat brand este foarte simpla, dar importanta pentru fiecare dintre noi - fericirea poate fi gasita in cele mai mici lucruri. Lucruri care ne inconjoara, momentele zilei si tot ce ne face fericiti. Un alt lucru important si care imi place foarte mult, este ca Rituals este cruelty free, clean&safe, are ambalaje reciclabile, deci, cu grija fata de planeta si sanatatea noastra.





Filozofia brandului este foarte interesanta si de fapt, sunt ritualuri  naturale imprumutate din cultura si traditia asiatica si  indiana, armonie intre trup si suflet, stiinta antica si unitatea cu natura....
Magazinele Rituals sunt deschise in majoritatea oraselor din Europa, dar si in Statele Unite, le recunoastem dupa un design superb si faimoasa sakura. Atmosfera in magazinele Rituals este zen, foarte placuta si relaxanta. Gamele produselor cuprind diverse arome, bine echilibrate si naturale. Difuzoare parfumate, lumanari, produse pentru baie, corp - toate pentru relaxarea mentala sau un boost de energie pentru trup si suflet.
The Ritual of Sakura
Dedicat traditiei japoneze de a admira inflorirea ciresului . Florile sakurei sunt simbolul trezirei naturii, innoirii, frumusetii efere a momentului . Aroma gamei se bazeaza pe o combinatie de note de flori de cirese si lapte de orez, o aroma delicata si relaxanta care te indreapta spre meditatie si contemplare. Este cea mai vanduta  gama.


Te Ritual of Ayurveda
Ayurveda - sistemul tradiotional de medicina indiana, unitatea materiala si spirituala, unicitatea cu natura. Trandafirul indian si uleiul de migdale dulci compun aroma calda, dulce, senzuala.
The Ritual of Happy Buddha
Este gama mea preferata. Se bazeaza pe traditia credintei calugarilor budisti, perceptia lumii printr-un zambet, cautarea bucurii si fericirii in rutina zilnica si atitudine pozitiva. O combinatie intre portocale dulcisi lemn de cedru ajuta la energizare maxima.
The Ritual of Samurai
Inspirata de vechile traditii japoneze ale samuraiului, gama pentru barbati . Menta si bambusul japonez compun o aroma proaspata si curata.


Fericirea consta din lucruri marunte, noi doar trebuie sa le observam si sa ne bucuram de moment. Toate aceste produse se gasesc exclusiv in magazinele Douglas Romania sau online pe site-ul lor.
Enjoy your life!




You Might Also Like

2 comentarii

  1. Круто! Обожаю этот бренд, жаль, что в РФ не представлен.

    RăspundețiȘtergere
  2. ritual Sakura, ce frumos suna! imi place!

    RăspundețiȘtergere