Cum alegi un parfum de primavara? Noutati si clasica atemporala...

18:49:00

Primavara s-a instalat definitiv si sper, irevocabil. Daca dintr-un motiv anume nu v-ati setat pe spring mood, stiu cum se rezolva - aveti nevoie sigur de un parfum nou si o rochie noua, garantat! Stim ca primavara se accentueaza setea de ceva nou, se trezesc simturile, dorinta de a trai mai intens, nu e asa?  E o stare coplesitoare, ca si primavara in sine.

Treaba asta cu un parfum nou si rochie noua la mine functioneaza perfect. Doar ca e greu sa aleg... Dar chiar, parfumul de primavara, cum ar trebui sa fie ? M-am gandit sa impartasesc cu voi gandurile mele si desigur, alegerile.
Ok, primavara este o perioada de emotii excplozive si optimism inepuizabil. Sa intri in starea asta, sa simti unitatea cu natura si lumea in jur mai buna te va ajuta o aroma irezistibila. Iar regulile in alegerea unui parfum de primavara sunt simple.
Primavara inseamna prospetimea, flori, soare. Trandafiri, jasomie, zambile, magnolii, frezii,  bujor, irisul - cel mai bun mod de a crea o stare jucausa, feminina, iar daca adaugam mere,  boabe de cacao, coacaze, lamaie, putin mosc, mmmm, garantez seductia de gradul o suta!
Asa usor-usor, mi-am dat seama ca Givenchy Live Irresistible Blossom Crush este intruchiparea primaverii si il vreau. Cum vreau cu o pofta nebuna se ma aflu acum pe strazile Parisului, intr-un vartej de lumini, emotii, ras si caleidoscop de impresii si iluzii trecatoare.. Asa este acest parfum, irezistibil. Live Irresistible, in fiecare clipa! Si daca parfumul a fost creat de maestro Dominique Ropion, cu asta am spus totul.
O piramida nu foarte complicata, dar cu personalitate -  note de bergamot, portocala, trandafir, bujor, mar, coacaze negre, zmeura, un pic de cacao, mosc, ambra, cashmeran si vanilie. Delicios, ca un buchet imens de flori, ce umple aerul proaspat cu aroma lui. Indrazneste sa fii femeia irezistibila, in fiecare clipa!

Si tot aici vreau sa mentionez un parfum tare drag mie si la care ma intorc in fiecare primavara . Sa nu uitam, casa Givenchy de-a lungul existentei sale a creat arome unice care si acum inspira foarte multe femei. Si pe mine, inclusiv.



Si pot sa spun ca este o aroma unica, pe care nu ai cum sa nu o iubesti. Da, este vorba de aceasta creatie nemuritoare. Si da, tot maestro Dominique Ropion a creat-o in 1991.. Este o expozie florala absolut superba, cu note de flori de portocal, pruna, mandarina, violete, trandafir, neroli, mimoza, garoafa,gardenia, boabe de tonka, vanile.. O, ce imaginatie bogata, maestro. Este ca o dragoste care dureaza o viata. Imi inspira feminitatea intuitiva, momentul in care nu te grabesti nicaieri si simti fericirea.
Primavara este in toi, asadar, sa ne bucuram de fiecare clipa, sa nu uitam sa fim irezistibile, seducatoare si pur si simplu sa fim fericite. Iar fericirea e stare pe care ne-o putem crea cu o aroma surprinzatoare.

Si ca sa fie bucuria deplina, va invit sa beneficiati de oferta de primavara de la Notino e pacat sa nu ne bucuram pana la capat.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Mai ce ne-am potrivit, exact pe Blossom Crush l-am cumparat, miroase GENIAL <3

    RăspundețiȘtergere
  2. cam toate parfumurile lor miros a primavara, sunt excelente!

    RăspundețiȘtergere