Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

14:12:00

Ingrijirea buzelor este o parte a unei rutine de ingrijirea zilnica in general. Ce trebuie sa stim totusi despre asta?
Stim ca numarul glandelor sebacee din buze este redus sau aproape ca nu exista, doar foarte putine in colturile buzelor. De aceia buzele in timp isi pierd din volum, se usuca, ba chiar apar fisuri sau descuamari.

Iar buze uscate provoaca discomfort si nu arata bine, de aceia si buzele au nevoie de ingrijire zilnica.
Mai stim ca frumusetea incepe din exterior. Lipsa de vitamine, acizi grasi sau alte elemente nutritive pot afecta starea buzelor. Si acesta este motivul pentru a reevalua dieta si alimentatia, iar aceasta trebuie sa includa peste gras gen somon, macrou, sturion. Nucile sunt foarte importante, cum ar fi arahide, migdale, dar si seminte de dovleac. Uleiuri vegetale precum ulei de masline, in sau susan, multe legume si verdeata.... Si in afara de asta, ingrijire 365 de zile non stop, asta e realitatea.  Mai ales ca trendul cu rujuri mate si rezistente e in toi, care la randul lor usuca foarte tare buzele. Oricum, eu prefer buze glossy decat cele mate.




Dar mai e in voga trendul cu injectarea buzelor. Desigur, fiecare face ce vrea, dar uneori arata penibil...
Exista o multime de produse pentru ingrijirea adecvata a buzelor, printre care Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster - balsam de buze, disponibil in farmacii, in doua nuante. Are o formula speciala, creata de dermatologi pe baza de acid hialuronic reticulat/acid hialuronic pur/ si lipide - doua componente cheie in ingrijirea buzelor. Daca doriti buze hidratate, glossy, in nuante naturale si cu efect de plumping - alegeti Lips Up, buze delicate, naturale si hidratate sunt mereu la moda!

You Might Also Like

1 comentarii