Live boldly! Revlon Colorstay Overtime Lipcolor

20:13:00

V-am mai prezentat noua colectie de rujuri Revlon Colorstay Overtime Lipcolor, iar acum s-au lansat oficial si le puteti gasi in magazine.
Impreuna cu Kendra Beauty am sarbatorit aceasta lansare [ sper ca ati urmarit live-uri pe insta ] si ne-am jucat cu toate nuantele frumoase, dar si foarte, foarte rezistente! Rezista intreaga zi, chiar si la saruturi!
Revlon ColorStay Overtime Lipcolor este prezentat intr-un ambalaj cu doua capete – un capat contine o formula exclusiva pentru culoarea de baza ce permite pastrarea pigmentilor pe buze pana la 16 ore fara sa fie nevoie de retusari -  nici macar dupa masa! Celalalt capat contine un topcoat ce promite 99% hidratare la care contribuie extractele de musetel si soia pentru a mentine buzele stralucitoare si o senzatie confortabila. Rezultatul este un machiaj al buzelor stralucitor ce dureaza toata ziua. 
 




Eu am cateva nuante preferate, doua pentru zi si doua pentru seara. Sunt indrazneata, traiesc  intens, de aceia m-am indragostit de aceasta formula, formula rezistenta care imi da incredere in mine si machiajul meu.

Daca nu le-ati incercat inca, trebuie! Fiecare va gasi o nuanta potrivita, iar grija pentru aspectul rujului va disparea.


                                           Stati pe aproape, va pregatesc un concurs dragut !


You Might Also Like

2 comentarii