Outfit of the day / #bonprixitsme

08:08:00

Sub acest hashtag #bonprixitsme gasiti tinute inspirationale pe Instagram, tinute si haine pe care le puteti comanda de AICI.
Pe blogul meu cautati tag-ul bonprix si vedeti ce tinute am purtat,poate va inspira la shopping online.
Azi vorbim despre aceleasi BLUGI, v-am scris totul in postarea anterioara despre tendinte, doar ca am schimbat putin tinuta si stilul si o sa vedeti cat de usor cu o singura piesa de baza sa compui o gramada de outfit-uri. Urmariti hashtag-ul, urmariti Instagramul meu, cu sigurant veti vedea pe viitor si alte tinute cu acesti blugi care imi plac tare mult.
Ok, am schimbat putin accesoriile si iata, o alta tinuta, cu care puteti arata mai elegant si chic. Si apropo, ce credeti despre idea de a le taia? Sau preferati altfel?
Inca o data precizez, tot ce am comandat de pe SITE mi-a venit perfect, nu am avut niciodata vreo dezamagire, asa ca spor la shopping, garderoba de primavara trebuie reinnoita!




You Might Also Like

13 comentarii

  1. Me encanta volver a ver tus outfits, volver a comentar tu precioso estilo! Un outfit básico, sencillo y casual pero con gran equilibrio estético. Los pantalones son precioso y se ven perfectos sobre ti. Me encanta tu camiseta y los zapatos también. Los toques rojos dan fuerza y alegría al look!

    RăspundețiȘtergere
  2. geanta si cerceiiiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac blugii foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba tinuta ta, iar pantofii imi plac mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte fain! Imi plac si pantofii...am inteles ca sunt facuti de tine,nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Outfitul tau este tare simpatic si lejer, imi place mult combinatia facuta de tine. ❤️

    RăspundețiȘtergere