Infinite LOVE / Perfume of the day

13:10:00

Intr-o zi de primavara, dar inzapezita si friguroasa, cum e azi, m-am parfumat cu noul meu parfum INFINITE LOVE . Am descoperit aceasta gama de parfumuri la eventul #SpringBeautyEvent.
K 98 - asta este codul si cred ca cel mai bine va ghidati dupa descrierea parfumurilor de pe bloguri, gasiti la multe fete review-uri, dar si pe site-ul oficial
K 98 seamana mult cu un parfum celebru pe care mi-l doream - Kenzo Jungle Elephant. Colectia Kenzo Jungle este minunata, iar Elephantul a fost creat de faimosul Dominique Ropion in 1996. E deja vintage aceasta creatie, dar nemuritoare... un amestec oriental condimentat foarte pronuntat.
Parfumurile Infinite Love  nu sunt copii fidele, sunt parfumuri care unesc note unor parfumuri bine cunoscute intr-o varianta mai accesibila. Le gasiti pe SITE sau la standurile lor in toata tara.


                                                                                K 98
K 98 Arizona, asa il gasiti pe site, este un parfum cu note orientale, dar asa cum simte nasul meu, are note de condimente / cuisoare, cardamon, lemn dulce. Mai percep note dulci cum ar fi vanilie si ceva fructe . Este foarte intens si persista mult, mirosul chiar ramane pe piele si haine cateva zile.
Daca cunoasteti cum miroase Kenzo Jungle Elephant, cam despre asta e vorba. Eu ma bucur mult ca am aceasta aroma in colectia mea mare de parfumuri, e un parfum potrivit pentru zile reci sau racoroase, te invaluie si te incalzeste , un parfum festiv, mai ales pentru perioada sarbatorilor de iarna...  Ori il iubesti,ori nu, cam asa sa prezinta, dar neobservata nu vei ramane.Vi-l recomand din suflet daca  va place Kenzo Jungle Elephant sau arome oriental- condimentate cu personalitate. Eu il iubesc!


You Might Also Like

4 comentarii