La Femme România a inaugurat cel de-al zecelea magazin în Sun Plaza

17:54:00

La Femme România, unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, a inaugurat, pe 22 martie, cel de al zecelea magazin din rețeaua națională.
La Femme România își va întâmpina clienții într-un nou spațiu situat la etajul 1 din aripa nouă a Centrului Commercial Sun Plaza. Noul magazin se întinde pe o suprafață de 55 metri pătrați și continuă tradiția La Femme: focus pe haine în stilul clasic-chic, urmând cele mai noi tendințe de la Paris!

„Odată cu deschiderea noului magazin, vrem sa întărim promisiunea pe care am făcut-o clientelor noastre:  să le oferim mereu piese vestimentare cât mai inovatoare și cât mai în trend. Pentru 2018, ne propunem să identificăm opțiuni de outfituri personalizate și individualizate, care să le facă să se simtă cu adevărat chic&trendy. În magazinele noastre, ele vor găsi mereu tot ce e mai nou pe piață atât în materie de culori, cât și de materiale. Pentru această primăvară, La Femme România își dorește să fie mai aproape de clienta sa și să îi ofere consiliere adaptată stilului său vestimentar, ținând cont de cerințele și dorințele ei”, spune Magda Trandafirescu, Director General La Femme România: 
 
 
Cu o istorie de peste 20 de ani, La Femme România oferă o experiență de shopping memorabilă și o varietate de outfituri și accesorii în stilul office, casual, cocktail sau eveningwear.
Imprimeurile florale sau detaliile romantice, alături de croielile clasice sunt doar câteva dintre trendurile cheie ale noii colecții de primăvară. 
 
Primul magazin La Femme România a fost deschis în București în anul 1997, în Pasajul Villa Crosse. În prezent, marca este prezentă pe piaţă cu un total de zece magazine în Bucureşti, Pitești şi Constanţa și are o cifră de afaceri de peste un milion de euro anual. 
 

21 ani de La Femme înseamnă surprize pentru clienți în toate magazinele rețelei din Bucuresti (Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei-Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon, Sun Plaza), Pitești ( Mall Pitești
și Calea București) și Constanța (Centrul Comercial Tom și City Park Constanța). Dar și pe www.lafemme.ro, pentru cei dornici de shopping online.

You Might Also Like

4 comentarii

  1. multumesc, nu stiam ca au magazine si la noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce vad au produse foarte frumoase in croiuri si culori deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lovely post dear! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine in ors nu este niciun magazin La Femme dar traiesc cu speranta ca se va deschide si la mine.

    RăspundețiȘtergere