LIBRAMED asigura controlul greutatii in mod natural

07:52:00

Supraponderabilitatea si obezitatea sunt considerate principalele probleme de sanatate publica ale lumii moderne, atat pentru ca sunt din ce in ce mai raspandite, cat si pentru ca au consecinte patologice grave. Ele reprezinta factori importanti de risc pentru bolile metabolice si degenerative, cum ar fi cardiopatiile, bolile cerebrovasculare si osteoarticulare, diabetul etc. Deosebit de ingrijoratoare este evolutia dezechilibrelor de greutate in randul copiilor, mai sensibili la schimbarile societatii. 
 
 
Aboca, nr. 1 in farmaciile din Italia, a lansat LIBRAMED, solutia 100% naturala impotriva supraponderabilitatii si a obezitatii. Datorita complexului brevetat Policaptil Gel Retard®, LIBRAMED actioneaza prin controlarea vârfurilor glicemice, reducând acumularea de grăsimi si senzatia de foame, chiar si in cazul copiilor peste 8 ani. Datorita acestui mecanism de actiune, LIBRAMED limiteaza absorbtia grasimilor, favorizeaza tranzitul intestinal si regleaza consistenta materiilor fecale. Favorizeaza reducerea greutatii corporale si a circumferintei taliei, in asociere cu o dieta echilibrata si o activitate fizica regulata.
Siguranta si eficacitatea produsului sunt garantate de teste clinice si in vitro, care demonstreaza atat lipsa efectelor adverse asupra organismului, cat si rezultatele asupra controlului greutatii pe care le genereaza tratamentul cu LIBRAMED.


                                            Produs disponibil in farmacii.

You Might Also Like

1 comentarii