Maybelline NY / The Blushed Nudes

08:28:00

Dragilor, a trecut ceva timp de la lansarea noutatilor Maybelline NY Romania, v-am povestit AICI despre ele, v-am mai povestit si pe Instagram [@dentistella], dar vreau sa va spun ca atat de mult iubesc paleta The Blushed Nudes, incat aproape nu ma despart de ea. De ce?
Sa vede ca in unele farduri deja sunt gauri.. Imi place mult, pentru ca are  12 nuante perfecte, atat pentru machiaj de zi, cat si de seara. 12 nuante senzuale pentru o varietate de look-uri. Pot experimenta cu ea diverse stiluri, fardurile sunt pigmentate si rezistente, iar nuantele de roz imi vin tare bine la ochii mei verzi.


M-am jucat putin sa va arat si voua un look de zi, pe care il adopt aproape zilnic. Indiferent de ce fel de machiaj alegi, aceasta paleta te va ajuta sa arati mereu fresh si iti va scoate ochii in evidenta.
Dupa ce am aplicat fardul, aplic mascara. Gene cu volum? Da, iubesc gene cu volum, mult volum!
Efect push-up si volum seducator obtin cu Push Up Drama , noua mascara Maybelline NY, cu o perie unica cu cupe, ce ajuta la curbarea genelor si volum instant. Love it!
Si pentru zi aleg nuante de ruj naturale,iar Color Sensation 207 pink fling este o nuanta perfecta de roz natural. In  plus, imi hidrateaza buzele si miroase divin.
                                         Hai povestiti, ce produse preferate Maybelline aveti?



You Might Also Like

9 comentarii