BONILASH / Ser pentru gene

09:11:00

Dragilor, mai tineti minte cand am inceput testarea Bonilash ? Iata ca am ajuns la sfarsitul perioadei si haideti sa va povestesc.
Serul BONILASH este destinat intarii genelor si sa descrie ca fiind unul revolutionar . Am inceput sa-l folosesc din prima seara de cand l-am primit si l-am folosit in fiecare seara de atunci. Dupa cum puteti vedea, ambalajul este comod, elegant ,placut. Aplicarea e si mai placuta . Nimic complicat, am aplicat serul la baza genelor superioare [ nu se aplica niciodata pe gene inferioare] . Serul e transparent, nu are miros se aplica direct cu pensula subtire din dotare.
Nu am simtit vreun discomfort dupa aplicare , nu mi-a provocat reactii adverse sau alte neplaceri.  Am simtit efectul cam dupa o saptamana . Ma credeti ? Genele au devenit mai tari , la atingere sa simt ca din plastic , zau. Nu stiu daca au crescut in lungime, dar s-au intarit sigur. Si cand aplic mascara ,am senzatia ca sunt mai tari. Deci, e o senzatie clara ca s-a schimbat ceva. Ma bucur, astept si sa mai creasca.


Secretul unei priviri de invidiat!
Cand genele „vorbesc” pentru tine, n-ai vrea sa fie convingatoare? Doar cele naturale au acest efect, fiind o trasatura importanta a chipului. Acestea reusesc sa atraga atentia asupra ochilor si, uneori, chiar te ajuta sa comunici fara a rosti cuvinte. O astfel de forta nu poate fi imbracata intr-o „forma” falsa, invaziva, cum sunt diferite produse artificiale de alungire, de aceea, Bonilash® iti ofera secretul unei priviri fermecatoare. Da, genele tale naturale, vor fi, in sfarsit, mai lungi! Acest ser revolutionar ajuta la stimularea cresterii si indesirii genelor, hraneste si hidrateaza fibra si radacina acestora, dar mai mult, previne caderea excesiva a firelor. Datorita numeroaselor studii care au condus la obtinerea acestei formule inovative, dupa 12 saptamani de utilizare in mod regulat, genele tale vor fi mai lungi si mult mai puternice. Cu Bonilash®, rezultatele nu sunt artificiale, sunt vizibile!

Stiinta sustine naturaletea!
Genele tale au nevoie de Bonilash®! Serul pentru gene Bonilash® are la baza substanta activa bimatoprost - stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.
Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la imbunatatirea aspectului si a starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Aplicare usoara si confortabila!
Bonilash® se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata. Daca iti doresti sa redescoperi frumusetea naturala a genelor, Bonilash® este produsul pe care trebuie sa-l ai, daca vrei gene mai lungi, mai groase, cu o nuanta mai intensa si mai definite.
Creat din respect pentru frumusete si naturalete, Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.
                         Pentru mai multe detalii, accesati www.bonilash.ro.
 

You Might Also Like

8 comentarii

  1. trebuie sa-l incerc si eu neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  2. cat am cautat informatii! am probleme reale si sper sa ma ajute.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting beauty product! So precise and detailed thanks! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Un produs interesant de care am auzit doar la tine. Imi plac rezultatele produsului si cred ca am sa il achiziționez si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut un altul...si s-au vazut rezultatele! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am stiut ca exista ser pentru gene, trebuie sa il incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  7. Și eu îl folosesc de aproximativ 3 săptămâni și rezultatele sunt mai mult decât vizibile...nu am avut niciodată genute așa frumoase .plus de asta înainte de a cumpăra bonilash am avut gene fir cu fir si îmi căzuse destul de multe..eu îl recomand cu drag..sper sa aveți toate aceleași rezultate (Noroc ca l am găsit în farmacie ,nu comand nimic de pe net..Nu am încredere)😀

    RăspundețiȘtergere
  8. Și eu îl folosesc de aproximativ 3 săptămâni și rezultatele sunt mai mult decât vizibile...nu am avut niciodată genute așa frumoase .plus de asta înainte de a cumpăra bonilash am avut gene fir cu fir si îmi căzuse destul de multe..eu îl recomand cu drag..sper sa aveți toate aceleași rezultate (Noroc ca l am găsit în farmacie ,nu comand nimic de pe net..Nu am încredere)😀

    RăspundețiȘtergere