Beauty shopping / Notino

09:09:00

Ne place tuturor sa facem cumparaturi, ne place sa incercam mereu produse noi, iar online shopping a devenit in ultimul timp un mod placut si relaxant sa facem asta...  Si va spun sincer, NOTINO e preferatul meu, pentru ca aici gasesc tot ce am nevoie, ba mai mult, aici gasesc permanent oferte interesante si reduceri si chiar produse care nu le gasesc in magazine. Am deja o colectie impresionanta de parfumuri luate de pe Notino, parfumuri rare, care nu se mai gasesc nicaieri, la cel mai bun pret. Si pentru ca intodeauna gasesc oferte interesante, acest site chiar a devenit o obsesie. Si desigur, vreau sa impartasesc si cu voi toate noutatile si recomandarile mele.

Saptamana aceasta Notino Romania ne intampina cu o super oferta - la fiecare achiziție de minim 220 RON, clientii vor primi automat un voucher de cumpărături de 25 RON, pe care il vor putea folosi la următoarea comandă. Voucherul de cumpărături o să fie ambalat în comandă împreună cu produsele. Grabiti-va! Numai pana la 4 august!


Si acum haideti impreuna sa facem o selectie de produse, de fapt recomandarile mele in materie de beauty, care merita incercate!
Setul Collistar Perfect Body este prima recomandare! Stiati ca produse Collistar pentru corp sunt cele mai populare in Europa? Si cele mai eficiente cand vine vorba de celulita sau imperfectiunile corpului! Este un tratament veritabil cu actiune vizibila - exfoliere, hidratare, drenare limfatica, energizare, slabire. O placere pura, senzatie ca esti la SPA si rezultate rapide. Nr 1 ! 


Nuxe Huile Prodigieuse Or - recomandare nr 2 - ulei multifunctional cu sclipici, bestseller si un produs senzational. In plus, contine uleiuri naturale, vitamina E, ofera hranirea intensa, elasticitate si hidratare. Uleiul este uscat, asadar nu se va lipi de haine, iar pielea va arata gorgeous!


Pentru machiajul ideal si  rezistent va recomand preferatul meu - Shiseido Sun Care Protective Liquid Foundation - un fond de ten absolut minunat, ce include protectia solara inalta, deci e perfect pentru sezonul cald. Si arata foarte frumos pe ten! In plus, protejeaza tenul eficient impotriva radicalelor liberi, previne aparitia petelor si ridurilor, contine acid hialuronic. Este minunat!

Si pe ce parfum credeti ca am pus ochii? Nu stiu daca v-am spus, dar iubesc parfumurile Juicy Couture! Sunt incredibile! Si la pretul pe care il au, sunt chiar geniale. Propunerea mea este sa incercati orice parfum a acestui brand. Iar eu am pus ochii de data asta pe Juicy Couture Viva La Juicy - o combinatie perfecta de flori si fructe, o aroma jucausa, feminina si vesela! Fructe de padure, mandarina, iasomie, caramel, vanilie, praline.. yumiii! O sa va indragostiti cu siguranta! 


Orice ati alege, veti primi un voucher de 25 de lei la cumparaturi de minim 220 lei!
Vara e in toi, sa ne bucuram din plin! Shopping placut, distractie maxima! 


You Might Also Like

1 comentarii