Filorga Oxygen Glow

14:07:00

Va place sa faceti #selfie? Dar stiati in fiecare secunda sa fac cate o mie de selfie? Si aproape fiecare femeie se infrumuseteaza cu ajutorul filtrelor, facand pielea mai neteda, ridurile mai putin vizibile, buze mai mari... Da, e adevarat. Numai ca eu am o veste buna, nu mai trebuie sa faceti asta, pentru ca brandul FILORGA a lansat o gama absolut uimitoare - Oxygen Glow,  care e capabila sa transforme tenul intr-un ten de vis, fara niciun filtru!

Gama contine:
- Oxygen Glow Clean - pentru demachierea si curatarea cea mai eficienta, chiar si pentru cel mai rezistent machiaj, fara sa usuce si sa irite.
- Oxigen Glow Mask - o masca express pentru cel mai radiant ten. Numai 10 minunte si tenul recapata stralucirea. Are un efect de piling, cu ajutorul ei pielea respira din nou, devine curata si radiaza.




- Oxygen Glow Cream - o crema boost ce hidrateaza foarte bine, netezeste relieful pielii si datorita tehnologiei Photoperfector HD inbunatateste aspectul pielii imediat
- Oxygen Glow Eyes - crema pentru ochi ce se absoarbe imediat, netezeste ridurile, ofera stralucire, hidratare, iar privirea este instant mai deschisa, mai luminoasa.


V-am povestit secretul meu, de acum #nofilter , just i'm beautiful.. with Filorga! Si ca sa stiti, produsele Filorga sa gasesc  exclusiv la Douglas Romania, atat in magazine, cat si online.

You Might Also Like

0 comentarii