The perfect palette for everyone / Makeup Revolution Tammi Tropical Paradise

17:29:00

Imi place sa ma machiez si o fac asta zilnic. In general pun accentul pe ochii mei frumosi, imi place sa experimentez cu diverse culori si texturi... Cred ca in spatele machiajului sta si creativitatea mea, talentul meu artistic, desenul. O paleta de farduri este exact ca o paleta de acuarele, cu care poti crea orice iti trece prin cap.

Da, am multe palete, niciuna nu seamana cu alta. Chiar daca sunt culori similare,poate si texturi, dar nu, fiecare paleta e diferita. De aceia niciodata nu e de ajuns una sau doua. Asa m-am gandit si eu, cand am vazut Paleta Makeup Revolution X Tammi . O sa incep cu ambalajul, care arata superb, incepand cu cutia. Imi place aspectul elegant, calitativ, la care chiar s-a lucrat si care reflecta cumva si continutul. Reflexii aurii cu litere negre iesite in relief. La pretul pe care il are, este chiar lux.



O paleta exotica dupa denumire - Tropical Paradise, dar absolut perfecta atat pentru machiajul cuminte, zilnic, cat si pentru cel mai indraznet. 23 de nuante superbe, in texturi mate si satinate, inclusiv trei nuante de baza si tranzitie.

Paleta este rezultatul colaborarii intre renumitul brand londonez Makeup Revolution si YouTuber @makeupbytammi. Imi plac colaborarile brandului, iar aceasta cu Tammi este pe deplin reusita.
AICI puteti vedea prezentarea paletei si machiajul, de aici m-am inspirat si eu.
Chiar la prima atingere fardurile nu par prafoase, ba din contra, foarte pigmentate si fine, iar pe ochi arata senzational, chiar si fara baza de machiaj.
Asa cum v-am spus, paleta are 23 de nuante:
1. Moonlight – white shimmer
2. Pina Colada – pale gold shimmer
3. Enchanting – copper shimmer
4. Queen Lou – light brown shimmer
5. Burning Heat – rose gold shimmer
6. Tropical – orange matte
7. Majestic – dark raspberry matte
8. Coralline – maroon matte
9. Paradise – khaki shimmer
10. Exotic – bronze gold shimmer
11. Carnival – purple shimmer
12. Caribbean – pink shimmer
13. Golden Sands – gold shimmer
14. Purpy Purps – purple matte
15. Rainforest – dark khaki matte
16. Treasure – tawny brown shimmer
17. Waterfall – ocean blue matte
18. Adventure – pecan brown matte
19. Midnight Stroll - black matte
20. Rich Soil - wood brown matte
21. Coconut Cream – cream matte
22. Nutmeg – caramel brown matte
23. Isle of Spice – cinnamon matte


Culorile din aceasta paleta se combina si se complimenteaza perfect, pigmentarea este absolut superba, iar pretul paletei Tammi X Revolution este evident, foarte mic pentru ce ofera.
Mie personal imi place foarte mult si oricand as recomanda-o cu drag! Toate produsele Makeup Revolution la cele mai bune preturi o sa gasiti numai pe Notino, shopping placut!

You Might Also Like

2 comentarii