Exellage - stiinta & inovatia Institut Esthederm

10:35:00

Farmacist si biolog francez specializat in tehnologie celulara, Jean-Noel Thorel este fondatorul brandurilor Bioderma si  Institut Esthederm . Si daca nu stiati pana acum, Institut Esthederm este prezent in Romania de ceva timp si toate produsele brandului pot fi achizitionate in farmacii sau saloane de infrumusetare premium. Este unul din cele mai apreciate brandurile franceze la nivel mondial, cu rezultate remarcabile in domeniul infrumusetarii. Institut Esthederm detine brevetul Cellular Water - apa celulara similara cu lichidul celular uman. Eu folosesc aceasta apa celulara de ceva timp si va spun sincer, nu se compara cu nicio apa termala, este wow!

Institut Esthederm  si Bioderma fac parte din compania globala Naos Skin, iar Institut Esthederm inseamna o noua perspectiva, o abordare inovatoare in ingrijirea pielii, stiinta si foarte multi ani de cercetare....



Ultima inovatie a brandului Institut Esthederm este gama Exellage  - ser, crema si crema contur ochi. Inovatia acestor produse consta in eficienta avansata unui tratament ce asigura comunicarea esentiala intre fiecare celula a pielii. Epidermul devine mai dens, este stimulata sinteza colagenului, se imbunateste microcirculatia, aspectul si fermitatea pielii.

Aceasta gama este un ritual ideal de ingrijire si rejuvenare pentru piele terna, subtire, lipsita de fermitate si luminozitate. Rezultatele sunt vizibile imediat!
Tot ce va  mai pot spune este sa incercati neaparat! 

You Might Also Like

1 comentarii