APIVITA / Noua vopsea de par My Color Elixir

16:00:00

De fiecare dată când trecem printr-o perioadă dificilă și dorim să ne simțim mai bine, primul lucru pe care ne gândim să-l schimbăm este părul. Părul sanatos, vopsit într-o culoare strălucitoare sau o nouă tunsoare, ne va 

îmbunătăți starea de spirit cu încredere, farmec și entuziasm. Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie încrezătoare! Și încrederea înseamnă frumusețe, care pornește din interior și se reflectă în aspectul nostru și, bineînțeles, în părul nostru. 

Bazându-se pe toate acestea și pe experiența dobândită în tratarea si îngrijirea sănătății părului, APIVITA prezintă noua vopsea permanentă My Color Elixir cu complexul Color Magnet, care securizează culoarea in structura părului asemeni unui magnet, pentru păr frumos si strălucire zi de zi!


Noua vopsea permanentă My Color Elixir este un elixir prețios, ce combină puterea a 3 uleiuri și a acidului hialuronic, pentru a sigila culoarea în structura părului. Oferă strălucire si luminozitate, o culoare vibrantă de lungă durată și o acoperire totală a firelor albe, protejând în același timp părul și scalpul. Deci, pe lângă vopsire, My Color Elixir oferă un tratament profund de hrănire și restructurare a părului.

Noua gamă APIVITA My Color Elixir include 34 de nuanțe noi conform cu cele mai recente tendințe în modă și frumusețe. Acestea vin într-un kit, cu textură cremoasă și aromă plăcută, sunt ușor de folosit și aplicat chiar acasă.

INGREDIENTE ACTIVE

Cu complexul COLOR MAGNET ce stabilizează și sigilează culoarea în structura părului 
Noua gamă se bazează pe sistemul inovator Color Magnet, un ritual în 2 pași care asigură o acoperire completă, precum și o strălucire de lungă durată. 
Primul pas consta in aplicarea cremei de vopsea cu 3 uleiuri prețioase (argan, avocado și măsline), ce asigură o acoperire totală a firelor albe de par și confera strălucire în doar 30 de minute. Uleiurile acționează consecutiv pentru a stabiliza culoarea și pentru a repara structura firului de păr. 
Al doilea pas consta în aplicarea balsamului post-vopsire îmbogațit cu acid hialuronic și extract de miere care stabilizează culoarea în structura firului de păr și creează un film protector, pentru a maximiza intensitatea culorii și strălucirea acestuia.
Protecție și siguranță!
Pentru a preveni riscul alergiilor și deteriorarea fibrei capilare, vopseaua my Color Elixir NU conține PPD, amoniac, alcool, resorcinol, silicon, parabeni, ulei mineral si 26 de parfumuri alergenice identificate, substanțe cunoscute care irită scalpul sensibil și dăunează mediului înconjurător.   


Noua vopsea permanentă de păr My Color Elixir
Cu complexul COLOR MAGNET
  • Oferă acoperire perfectă a firelor albe
  • Oferă culoare vibrantă, de lungă durată
  • Oferă strălucire uimitoare și luminozitate părului, precum și o reflexire perfectă a culorii 
  • Hrănește, protejează și restructurează părul
  • Asigură confort scalpului - fără PPD, alcool, resorcinol, silicon, parabeni, ulei mineral si 26 de parfumuri alergenice identificate
  • Cu textură cremoasă și aromă plăcută
  • Testată dermatologic
Gama completă My Color Elixir este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu. 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Eu de cele mai multe ori (a se citi o data pe an) injectez puțin botox la colțurile ochilor. Nu acasa :)

    Da, incep acum sa schimb, să deschid ușor culoarea părului, prea multe fire albe.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesanta vopseaua, nu stiam de ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum pot sa vad nuanțele la gama aceasta chiar am nevoie de vopseaua asta sunt alergica și fără ppd îmi merge bn.un răspuns va rog.merci

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat si eu aceasta vopsea si pot sa afirm ca imi place foarte mult textura, cum se aplica, mirosul, DAR nu acopera firele albe; doar le coloreaza putin.
    Prima data am avut nuanta 6.18, blond cenusiu. Culoarea a iesit foarte frumoasa, aproape cum imi doaream eu, a rezistat foarte bine pe lungimea firului de par. Dupa doar o luna a trebuit sa ma vopsesc din nou pentru ca la radacina era mult par alb. Am luat doua nuante si le-am combinat, am zis ca daca am culoare baza o sa acopere mai binr firele albe. Am cumparat 6 si 6.18. A acoperit mai bine decat prima data dar dupa o luna firele albe...la loc. Aseara m-am facut din nou, doar la radacina si acelasi rezultat: firele albe sunt doar putin colorate. Mentionesc ca am par alb in proportie de 40% si cel mai mult este pe cararea de pe mijloc, exact unde se vede cel mai usor.
    Cu mare regret, o sa renunt la Apivita doar pentru ca nu acopera si nu rezista pe firele albe. O recomand persoanelor care nu au par alb si care vor sa-si schimbe culoarea.

    RăspundețiȘtergere