#NoMakeupAllowed / Garnier micellar water

18:11:00

Garnier Romania a lansat o provocare #10yearchallenge cu apa micelara Garnier si mi s-a parut foarte interesanta. Intradevar, in urma cu 10 de ani nici nu stiam de apa micelara, deci, nu aveam cum s-o folosim...  Pe vremea aia sapunul era la putere sau in cel mai bun caz un gel. Mda, vremea trece, evoluam rapid si cu toate astea evolueaza  si rutina de ingrijire a pieli. 

Cu toate astea, multe, multe femei in ziua de azi inca nu au folosit apa micelara, nu se demachiaza si nu isi curata tenul. Trist, dar adevarat. Tot ce vreau sa va spun inca o data, demachierea si curatarea tenului este foarte importanta, altfel pielea nu are cum se regenereze. Ca sa avem ten luminos, trebuie urmate niste pasi, pasi obligatorii. Demachierea, curatarea, exfolierea, hidratarea. Indiferent daca ne-am machiat sau nu, in fiecare zi trebuie sa urmam acesti pasi.


Ca stiti, apa micelara este un adevarat miracol intr-o sticla care indeplineste toate dorintele pielii - curata, hidrateaza, tonifica. 
Dar mai face cateva lucruri dragute si utile, pe care vreau sa vi le impartasesc.
Apa micelara curata foarte bine pensule de makeup, nici nu trebuie sa va cumparati solutii speciale. Apa micelara scoate petele si urmele de machiaj de pe haine, da, inainte de a baga hainele la spalat, stergeti pata cu apa micelara. Apa micelara curata foarte bine incaltamintea sport, daca albul nu mai e ca nou, stergeti talpa si marginea adidasilor cu apa micelara. Apa micelara e o alternativa buna la dezinfectant pentru maini. Cu ajutorul apei micelare puteti scoate usor etichete lipicioase de pe ambalaje. 

Dar intrebuintarea directa a apei micelare este demachierea si curatarea tenului. De ce totusi acest produs a devenit atat de popular?
- nu trebuie clatita
- nu usuca si nu irita pielea
- nu contine alcool
- indeparteaza rapid orice machiaj 
- nu miroase, nu contine parfum
- este pe baza de apa, deci hidrateaza pielea si este buna pentru uz zilnic
- nu lasa senzatii lipicioase pe ten
- functioneaza perfect pentru orice tip de ten
Eu personal nu mai pot trai fara apa micelara, este un pas imortant in rutina mea de ingrijire. Iar apa micelara Garnier este probabil cea mai iubita si populara, o gasim in trei variante - ambalaj mic, mediu si mare, pentru comfortul fiecarii femeii. Noi doar sa nu uitam sa ne demachiem....

You Might Also Like

1 comentarii

  1. desi folosesc mereu apa micelara, inca nu am folosit de la Yves Rocher, o sa fac asta!

    RăspundețiȘtergere