My Burberry Blush / Feminitate la superlativ

16:46:00

My Burberry Blush - Eau de Parfum intens, creatia celebrului Francis Kurkdjian Christopher Bailey este o minune ... absolut senzuala si feminina! De fapt, doar cand auzi de parfumierul Francis Kurkdjian, stii ca parfumul va fi unul reusit din toate punctele de vedere.
Acest parfum nu e o lansare recenta, a fost creat in 2017, dar vreau neaparat sa va impartasesc impresia despre acest parfum.



Inspiratia pentru crearea lui vine din gradinile din Londra si florile care emana un miros imbietor in lumina primelor razelor de soare. Notele delicate de trandafir sunt sustine de aroma de mere, iasomie si wisteria. In top se deschid notele de rodii glazurate si lamaie, apoi se potolesc si ramane un miros stralucitor, floral, spumant. Un deliciu!
Designul sticlei este foarte feminin, in nuante pudrate de roz, cu o fundita jucausa si semnatura Burberry si desigur, inspiratia principala este iconicul trench, cu o traditie din 1856.
Parfumul este disponibil in variante de 30, 50 si 90 de ml, iar clientii pot personaliza sticla in varianta de 90 ml prin serviciul de monograme disponibil pe site-ul Burberry.com
Un parfum floral-fructat, deosebit, diafan, dar totodata efervescent, merita cu siguranta toata atentia!

You Might Also Like

1 comentarii

  1. apa de parfum Burberry... nu am avut de ceva vreme, am avut una acum 2 ani asemanatoare la sticluta si mi-a placut tare mult!

    RăspundețiȘtergere