Blue Monday dă startul sezonului de reduceri din Băneasa Shopping City

09:18:00


Centrul comercial Băneasa Shopping City, lider pe piața românească de fashion și entertainment, dă startul sezonului reducerilor de iarnă prin campania “Blue Week în Băneasa Shopping City” și oferă vizitatorilor săi o serie de beneficii, timp de o săptămână, pentru a combate cea mai deprimantă zi din an.
Blue Monday sau Lunea albastră a fost declarată de cercetătorii britanici drept cea mai tristă zi din an. Stabilită în a treia zi de luni din ianuarie, Blue Monday este acea zi în care ne simțim mai nesiguri, mai melancolici sau chiar mai triști. De aceea, pentru o experiență completă de shopping în perioada reducerilor, am transformat Blue Monday în Blue Week și le vom oferi vizitatorilor și mai multe motive pentru a zâmbi.
Astfel, în perioada 21 - 25 ianuarie, clienții vor putea beneficia de:
  • Luni, acces gratuit la parcarea subterană;
  • Marți, la un bilet achiziționat de la Grand Cinema & More, primești o porție mică de popcorn;
  • Miercuri, la un Toffee Nut Grande de la Starbucks primești încă unul gratuit;
  • Joi,  prima oră de biliard la Max Fun este gratuită;
  • Vineri, prima oră de joacă la Gymboland este gratuită.

"Băneasa Shopping City începe sezonul reducerilor de iarnă printr-o serie de surprize destinate tuturor celor care vor trece pragul centrului comercial în această perioadă. Și pentru că reducerile vin cu oferte foarte atractive pentru vizitatorii noștrii, ne-am gândit la o modalitate prin care să transformăm mersul la cumpărături într-o experiență de neuitat", a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Băneasa Shopping City.

În plus, până pe 15 februarie, vizitatorii centrului comercial se vor bucura de reducerile de iarnă, dar și de brandurile exclusive din Băneasa Shopping City. 
Mai multe detalii pe pagina de Facebook Băneasa Shopping City și pe Băneasa.ro.

You Might Also Like

1 comentarii