Povestile cu final fericit

19:29:00

Povestile cu final fericit se citesc pe piele si asta e foarte adevarat! Foarte multa lume de diferite varste se confrunta cu o piele sensibila, dermatite, eczeme si alte boli ale pielii. Da... nu e deloc placut, cred ca este o reala problema la nivel global, iar cauze pot fi multiple. Nu o sa ne aprofundam, tot ce vreau este sa va indemn sa aveti grija de voi! Sa alegeti produse de ingrijire potrivite, sa mergeti la dermatolog daca e cazul si sa nu uitati, BIODERMA este brandul nr 1 in ingrijirea pielii si ofera solutii complete pentru orice tip de piele.
Dar astazi o sa pun accentul pe pielea sensibila si atopica. Am avut o prietena in facultate cu dermatita atopica pe tot corpul, o vedeam zi de zi cum sa chinuia, stiu foarte bine toate simptomele, in plus, am invatat si in facultate toata dermatologia. Dar pe vremuri nu existau toate minunile pentru ingrijire pe care le avem la dispozitie acum. Da, acum este un adevarat rai, avem sute de produse la alegere !
Gama Atoderm a fost creata special pentru pielea sensibila, foarte uscata si atopica. Problema e ca diverse afectiuni ale pielii apar tot mai des la bebelusi, iar daca bebelusul tau prezinta pete rosii pe piele, mancarime cutanata, portiuni uscate e clar vorba despre dermatita.



Aceleasi semne prezinta si adultii.  Formula brevetata Bioderma Atoderm reface bariera lipidica a pielii si ajuta la calmarea semnelor iritante. De la curatarea blanda pana la hidratare, calmare, emoliere - o ingrijire durabila si eficienta. In aceasta gama gasiti absolut tot. Mai multa informatie despre pielea atopica si produse gasiti AICI
Ce nu trebuie sa uitam este ca preventia este cea mai importanta! Ca sa nu ajungem la cazuri grave, trebuie sa avem grija de noi in fiecare zi. Iar gama Atoderm poate fi folosita cu succes si pe piele sanatoasa, pentru a mentine bariera hidro-lipidica sanatoasa a pielii. Eu iubesc aceasta gama, chiar daca nu am nicio problema cu pielea, nu are miros si este foarte blanda. Asadar, sanatatea e cea mai importanta, iar daca apar probleme, intodeauna exista solutii! Sanatate multa! Povestile frumoase intodeauna au un final fericit.

You Might Also Like

2 comentarii