Shiseido makeup / New collection

19:33:00

Cine ma urmareste pe Instagram stie deja ca brandul japonez  Shiseido a relansat gama de makeup in totalitate. Cred ca ati vazut deja in magazine, dar poate si ceva ati incercat.



SHISEIDO a decis sa inceapa o alta poveste a gamei sale de machiaj de la zero si a anuntat asta inca din vara anului trecut. Lansarea propriu zisa a avut loc in toamna 2018. Acum gama are patru categorii de produse si ambalaje noi intr-un stil elegant. 22 de produse in 135 de culori ... o colectie fabuloasa, ca de fiecare data. Shimmer, gel, powder, ink...






Categoria gel include rujuri lichide si gloss transparent care face nuanta naturala a buzelor si mai intensa. Texturi mate a pudrelor,  blush-ului si fardurilor de pleoape, noile creioane pentru ochi, un fabulos eyeliner, creioane pentru sprancene si rimel. In colectie veti gasi si un set de  5 pensule, perfecte pentru machiajul ochilor si a fetei. Iar rujuri mate au o textura ... amazing. Trebuie neaparat sa incercati.









You Might Also Like

2 comentarii

  1. am avut si eu cate ceva de la shiseido , sunt scumpe, dar foarte bune , ..eleganta japoneza in design plus high-end performant :)

    RăspundețiȘtergere
  2. arata tare bine toata gama, excelente produse!

    RăspundețiȘtergere