Noul Nioxin 3D Care Systems: CURATARE, OPTIMIZARE, TRATARE

15:47:00

Caderea parului este o problema ce are nevoie de solutii personalizate. Nioxin are un raspuns specializat pentru fiecare.
  Fa cunostinta cu noile sisteme de ingrijire NIOXIN! Cu ajutorul unei metode inovatoare inspirate din ingrijirea pielii, noile produse de ingrijire vor intari si vor trata parul subtiat, care cade, cu o gama completa de sisteme de ingrijire in 3 parti. Este vorba despre solutii complete 3D, personalizate, pentru un par mai plin si mai sanatos in doar 30 de zile. 


Cercetatorii Nioxin au identificat 3 semne ale subtierii parului. Acestea sunt: 
DERMA - Conditia scalpului sanatos asigura cresterea parului;
DENSITATEA - Mai putine fire de par;
DIAMETRUL - Grosimea firelor de par.



Care sunt bazele biologice? 
Scalpul sanatos este afectat de diversi factori;
Parul trece prin 3 faze de crestere si fiecare are nevoi diferite;
Structura parului se schimba in timp si variaza de la o persoana la alta.

Sistemul 3D reprezinta o solutie potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Noile produse tin cont doar de doi factori: tipoligia parului ( natural, colorat sau tratat chimic) si etapele subtierii. In functie de acestia, Nioxin ofera solutia personalizata de care parul are nevoie: sase sisteme, in trei parti.

3D Care Systems - CURATARE, OPTIMIZARE, TRATARE

Treptele pentru crearea fundamentului necesar parului, care cade prin subtiere, dar poate deveni mai plin, sunt: 
Pasul 1 – Curatarea prin sampon;
Pasul 2- Optimizarea prin conditioner;
Pasul 3 - Tratarea prin tratamentul hair&scalp.


Tehnologiile NIOXIN
Fiecare sistem in 3 parti contine un amestec unic de trei tehnologii special create pentru a satisface nevoile specifice ale scalpului si parului :
PENTRU DERMA 
  • ACTIV-RENEWAL: Ajuta la indepartarea sebumului, acizilor grasi, a reziduurilor de mediu de pe suprafata scalpului si a parului. Sunt recomandate sistemele 1,2, disponibile in samponul de curatare. 
  • PRO-COLOR SHIELD : Ajuta la indepartarea sebumului, a acizilor grasi, a reziduurilor de mediu de pe suprafata scalpului si a parului, in timp ce asigura protectia culorii. Sunt recomandate sistemele 3,4,5,6, disponibile in samponul de curatare.

PENTRU DENSITATE 
  • BIOAMP : Ajuta la fortifierea parului si la controlul echilibrului hidratarii. Sunt recomandate sistemele 1,2,3,4, disponibile in Conditioner.
  • SMOOTH PLEX : Echilibreaza hidratarea firului de par si controleaza structura lui. Sunt recomandate sistemele 5,6, disponibile in Conditioner.
  • PENTRU DIAMETRU 
    • TRANSACTIVE DELIVERY SYSTEM 2.0: Ofera parului grosime. Sunt recomandate sistemele 1,3,5, disponibile  in tratamentele Hair &Scalp: 
    • SCALP ACCESS DELIVERY 2.0: Te ajuta sa obtii un fir mai gros si contine ingrediente de protectie UV pentru par. Sunt recomandate in sistemele 2,4,6, disponibile in tratamentele Hair &Scalp.
    Ai parul vopsit! Fii fara grija! Noua gama de produse este color friendly. Astfel culoarea podoabei capilare va ramane la fel de intensa pentru mai mult timp. Vrei mai multa ingrijire si protectie? Apeleaza la noile tratamente din salon, special create pentru ingrijirea parului tratat chimic. Acestea sunt: 
    Scalp Protect Serum - contine ingrediente anti-iritare, care ajuta la protejarea scalpului in timpul procesului de colorare oxidativa. Este un tratament pre-colorare, testat dermatologic, exclusiv pentru utilizarea in salon, care are o valoare a pH-ului foarte asemanatoare cu cea a scalpului. Ramane pe scalp precum o manusa, care protejeaza mana.
    Color Lock - este un tratament exclusiv pentru utilizarea in salon, care sigileaza cuticula si blocheaza pigmentii de culoare in firul de par  imediat dupa procesul de colorare, neutralizand reziduurile alcaline si de peroxid din par. Cu tehnologia NioPROTEC, acest produs creste protectia impotriva ruperii parului in timpul samponarii cu pana la 50%.
    Density Defend - este o spuma usoara pentru fortifierea parului colorat. Datorita tehnologiei DensiProtect, acest produs asigura reducerea ruperii parului cu pana la 93% si amplifica culoarea vibranta. 

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Superior post,Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. keep up with this exceptional work. It's nice to know that this topic is being also covered on this web site so cheers for taking the time to discuss this! Thanks again

    RăspundețiȘtergere