ORAL- B Genius - feel the difference!

18:44:00

Astazi vorbim iar despre importanta igienei dentare, despre inovatia ORAL-B si in general de ce totusi e  atat de important zambetul.

Desi multa lume e preocupata cu albirea dintilor , zilnic constat cu tristete ca lumea nu se spala pe dinti.........
Desi multa lume considera ca s-au spalat bine pe dinti , constat ca nici pe departe........................................
Desi multa lume isi doreste dintii mai albi , constat ca nu le preocupa igiena, cariile sau probleme ortodontice.
Eu asta vad zilnic , stiu ce vorbesc .

Un zambet sincer si fericit conteaza mult . Acest zambet da dovada ca persoana stie sa se bucure de viata , este un mijloc  non-verbal  intre oameni , un semn ca persoana nu ascunde raul. Un om zambitor nu poate fi nefericit , el automat transmite starea lui celor din jur . Zambind , fata noastra devine mai tanara .  Zambetul reduce stresul si tensiunea , aducand beneficii sanatatii noastre . Niciun machiaj profesional nu schimba aspectul cum un zambet . Deci,  lucruri foarte importante - dinti frumosi , aliniati, albi cu care poti zambi sincer pana la urechi , un suflet bun , neincarcat de ura si invidie [ ca stiu si zambete intre dinti...] este cheia succesului si acea fericire ....
In prezent , igiena orala a devenit o parte integrala a culturii umane moderne .  Igiena orala corespunzatoare ofera 90% din sanatatea dentara .



Si, bineinteles, igiena orala incepe cu periajul! ORAL-B , lider mondial in produse pentru ingrijirea dintilor, lanseaza un nou produs - GENIUS - periuta electrica editie profesionala, un produs revolutionar in domeniul igienei dentare.

Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, aceasta se conecteaza la aplicatia Oral-B de pe smartphone pentru a-ti oferi feedback in timp real despre procesul de curatare. Periuta are cronometru integrat in maner, senzor de presiune pentru a-ti proteja gingiile si tehnologia de detectare a pozitiei, pentru a nu rata nicio zona in timpul periajului.
Capatul de periaj 3D White ajuta la indepartarea petelor de suprafata cu ajutorul cupei de lustruire, dintii devenind mai albi din prima zi de folosire*. Pentru o rutina de periaj imbunatatita, poti sa folosesti periuta impreuna cu programul special de albire al aplicatiei pentru smartphone Oral-B.
* prin eliminarea petelor de suprafata

Mentinerea sanatatii gingiilor este o parte importanta a unei rutine sanatoase de igiena orala. Senzorul triplu de presiune te ajuta sa-ti protejezi gingiile de periajul prea agresiv. Cand periajul este prea puternic, inelul luminos SmartRing se va aprinde, miscarile de pulsatie


Tehnologia avansata de detectare a pozitiei iti permite sa vezi unde te periezi, astfel incat sa iti ajustezi tehnica de periaj si sa nu ratezi nicio zona, avand in acelasi timp siguranta unei curatari superioare. In plus, periuta te atentioneaza cand au trecut 2 minute de la inceputul periajului pentru o curatare dentara asa cum recomanda medicul dentist.
Descopera noul nivel al ingrijirii orale oferite de Oral-B, liderul mondial in domeniul periutelor de dinti*. Fiecare periuta electrica Oral-B iti ofera o curatare superioara fata de periutele manuale obisnuite. Gaseste periuta electrica Oral-B care ti se potriveste!
* bazat pe un studiu din anul 2014, folosind un esantion reprezentativ de medici stomatologi la nivel mondial
                   Periajul dentar trece la urmatorul nivel, iar eficienta este dovedita clinic!


You Might Also Like

1 comentarii

  1. si eu folosesc periuta electrica si am si un irigator bucal, totusi cand plec undeva nu le car cu mine, ma insoteste periuta normala!

    RăspundețiȘtergere