NIVEA CELLular / Secretul tenului tanar

17:03:00

           
"Iubesc vârsta și energia pe care o am! Simt că trăiesc!", acestea sunt cuvintele Monicăi Bellucci, frumoasa actriță de 54 de ani, admirată de o lume întreagă pentru felul în care arată. Anul acesta, Monica a devenit ambasadoarea gamei NIVEA CELLular la nivel global, pentru a promova frumusețea, energia și tinerețea tenului. 

Găsirea soluției potrivite în lupta cu ridurile pornește de la înțelegerea faptului că, odată cu timpul, tenul nu mai are puterea să producă ingredientele necesare menținerii tinereții sale. Astfel, formula inovatoare Hyaluron CELLular, prezentă în toate produsele din gama NIVEA HYALURON CELLular FILLER, acționează în profunzime și activează producția proprie de acid hialuronic și colagen din celulele pieleii. Rezultatele: tenul devine mai ferm, iar ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse.

Secretul tinereții Monicăi Bellucci
 Fiolele cu acid hialuronic concentrat NIVEA Hyaluron CELLular FILLER asigură o reducere vizibilă a ridurilor în doar 14 zile de tratament pe lună (testat și confirmat de 8 din 10 românce*). Tratamentul, ce conține de 5 ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLular FILLER, accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea tenului și îl hidratează intens, conferind o  senzație catifelată.

Fiolele resigilabile NIVEA Hyaluron CELLular FILLER au o formula ușoară și non-uleioasă, fiind ideală aplicarea înaintea cremei de zi sau de noapte. Formula plăcut mirositoare se absoarbe rapid în piele, lăsând tenul catifelat și neted. 
Mod de aplicare: agită bine fiola înainte de utilizare, scoate capacul și aplică pe ten o cantitate mică de produs, de mărimea unui bob de mazăre. Resigilează fiola și depoziteaz-o într-un loc uscat, ferit de lumină. O cutie conține 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivită pentru un tratament de 14 zile. Se recomandă repetarea lunară.

  Special creată pentru a îmbunătăți nivelul de elasticitate a tenului, crema de zi NIVEA Hyaluron CELLular FILLER +VOLUME FPS 15 conține o formulă anti-rid avansată cu o combinație unică de acid hialuronic și potențiator de colagen, două ingrediente care împreună reușesc să activeze celulele din interior. Astfel, sunt stimulate procesele naturale ale pielii, redând volum tenului și redefinind conturul feței. Rezultatul: ridurile sunt umplute, iar tenul devine mai catifelat și revitalizat. Factorul de protecție solară 15 cu filtre UVA și UVB protejează tenul și împiedică apariția ridurilor cauzate de razele soarelui, prevenind deteriorarea celulelor și apariția petelor pigmentare.

 
 
Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER +VOLUME 
are o formulă hrănitoare care ajută la refacerea tenului pe timpul nopţii. Aceasta conține o formulă anti-rid avansată pe bază de acid hialuronic și potențiator de colagen care activează celulele din interior şi întărește eficienţa în lupta împotriva ridurilor. Crema are o textură bogată ce se absoarbe rapid în piele, oferind o senzaţie confortabilă și plăcută.

Preț maxim recomandat:
Fiole NIVEA Hyaluron CELLular FILLER: 53.87RON
Crema de zi Hyaluron CELLular FILLER FPS 15: 59.75 RON
Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER: 59.75 RON
Pentru mai multe detalii urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

You Might Also Like

1 comentarii