CeraVe - produse perfecte pentru hidratarea pielii

17:29:00

Asa cum v-am povestit un pic pe Instagram, CeraVe - un brand american pentru ingrijirea pielii, a fost lansat oficial in Romania. CeraVe acum face parte din portofoliu concernului Loreal si eu personal ma bucur tare mult ca tot mai multe branduri ajung la noi.
Brandul CeraVe a fost declarat nr 1 in hidratarea pielii si ofera produse pentru ingrijirea completa a pielii - pentru curatare, hidratare, protectie solara. Atat pentru fata, cat si pentru cirp, asta mi se pare genial.






Formula a fost dezvoltata de catre dermatologi si are la baze trei ceramide esentiale, lipide si acid hialuronic.  Tehnologia CeraVe permite hidratarea pielii timp de 24 de ore, reface bariera lipidica si ajuta pielea sa fie sanatoasa si hidratata . Astazi brandul a dezvoltat mai mult de 70 de produse care sunt recomandate de medici dermatologi chiar in tratarea eczemelor si dermatitelor.  Este un brand accesibil, dar valoros . Nu uitati, chiar daca aveti pielea grasa sau mixta, ea tot are nevoie de hidratare optima! 

Eu am inceput sa folosesc cleanser hidratant si crema hidratanta. Cleanser-ul este foarte hidratant si bland, iar crema dupa aplicare lasa pielea neteda, se absoarbe rapid fara senzatia de pelicula. Imi place sa folosesc acest duo, pielea mea sa simte fericita. 
Niciun produs CeraVe nu contine parfum si parabeni 


Produsele CeraVe se gasesc in farmaciile: Farmacia Tei, HelpNet, SensiBlu, Catena
Online: 

You Might Also Like

2 comentarii