MOROCCANOIL COLOR COMPLETE / Studio 5

15:16:00

Am avut privilegiu de a testa pe propriu par sa testez noua gama pentru par colorat Moroccanoil Color Complete . Trebuie sa stiti ca produsele se gasesc doar la saloane-partebere Top Line sau in magazine Top Line, Beauty Xpert si online pe aceste site-uri.
Cu ocazia aceasta am descoperit si un salon foarte frumos - Studio 5, aflat in zona de nord a capitalei, pe strada Barajul Arges 41 A.
Aici o gasiti pe Ana Maria Mosoiu, un om foarte cald si un specialist desavarsit. Parul meu dupa vacanta necesita urgent o colorare si un tratament, asa ca s-a nimerit perfect, exact dupa ce am reveni in Bucuresti. Mi-a placut mult experienta aici, va recomand din suflet!
Moroccanoil Color Complete este prima colecție de acest tip din lume, ce lucrează pe baza unui regim holistic de îngrijire a culorii, având în spate proprietati tehnologice avansate care combat orice sursă ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimică, deteriorarea mecanică, oxidarea dar și deteriorarea cauzată de utilizarea instrumentelor fierbinți (placă, uscător etc). Toate acestea afectează părul vopsit, iar culoarea își pierde din intensitate.  



Continuînd tradiția tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima dată, în exclusivitate, noua tehnologie ArganID™, care se regăsește în toate cele 5 produse ale gamei. Este o tehnologie unică, super avansată, ce infuzează ulei de argan profund în cortexul firului de păr, ajutând simultan la repararea și la sigilarea cuticulei (firul de păr reține din vopsea cantitatea optimă necesară unei culori perfecte). 

Serviciul revoluționar  Moroccanoil Color Complete începe în salon prin folosirea a două produse care acționează împreună într-o perfectă sinergie pentru absorbția și potențarea maximă a culorii: 

PASUL 1:  Moroccanoil ChromaTech PRIME 
Primul pas pentru regimul din salon este ChromaTech PRIME, care ajută la maximizarea depozitului de culoare și egalizează porozitatea părului pentru a obține rezultate uniforme. În acest timp calmează scalpul pentru a avea un minim de discomfort în timpul serviciului de colorare.  

PASUL 2:  Moroccanoil ChromaTech POST
După realizarea serviciului de colorare, ChromaTech POST este un pas esențial în sigilarea culorii, pentru o menținere pe termen lung, acționând ca un scut ce repară atât sursele de deteriorarea mecanică cât și cele chimice.  Bazându-se pe o tehnologie inovatoare COLORLINK™, acest serviciu vital de post-colorare ajută la realizarea unei matrice în structura de cheratină a părului, căptând culoarea, în timp ce formează un scut protector care nu o lasă să se piardă.  


Dar putem folosi produsele si acasa, pentru a prelungi rezultatele de la salon, daca vrem sa avem un par frumos.

Pentru a prelungi rezultatele obținute în salon, regimul continuă acasă cu o rutină simplă pentru menținerea și protejarea culorii.



PAȘII 3 și 4:  Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner 250 ml (Preț șampon: 131 lei, Preț Conditioner 136 lei)

Foarte important de menționat este faptul că regimul Color Complete pentru acasă, care începe cu Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner, conține tehnologia exclusivă COLORLINK™, o tehnologie cu proprietăți continue de reparare și refacere a părului după un serviciu de colorare.  Acest duo puternic lucrează în sinergie și hrănește într-un mod impresionant, ajutând astfel la îmbunătățirea calității părului, iar rezultatul fiind o culoare vibrantă.   

PASUL 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160ml (Preț: 158 lei)

La final, pentru o maximă prevenție a mătuirii culorii, se utilizează Moroccanoil Protect & Prevent Spray ce acționează ca un conditioner leave-in. Acesta protejează și ajută la neutralizarea radicalilor liberi generați de poluare și factorii generatori de stres din mediul înconjurător precum razele UV. 
După fiecare utilizare, părul își recapătă din ce în ce mai multă strălucire, iar culoarea arată fresh și luminoasă.  
Având incorporate două noi tehnologii revoluționare, ArganID™ și COLORLINK™, regimul Colecției Moroccanoil Color Complete începe în salon și se continuă acasă, corectând și protejând integritatea părului pentru o maximă protecție și retenție a culorii.  


ArganID™ 

Această tehnologie exclusivă se regăsește în toate cele 5 produse ale Colecției Moroccanoil Color Complete, bazându-se pe un sistem revoluționar ce livrează ulei de argan micro-incapsulat care ținteste la fix părul colorat și deteriorat.

Micro capsulele încărcate pozitiv sunt atrase de fibrele capilare încărcate negativ, astfel o microcapsulă infuzată cu ulei de argan are abilitatea de a livra ulei de argan adânc în cortex în proporție de 99.6%.

Rezultatul este că fiecare suviță de păr deteriorată este reparată din interior către exterior. Astfel, culoarea este uniformă și sigilată, iar strălucirea și păstrarea culorii sunt garantate în timp. 

COLORLINK™ 
Aceasta tehnologie puternică se regăsește în produsele de salon ChromaTech POST și Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner și are ca țintă repararea chimică și mecanică pentru o retenție a culorii mega avansată.  
Reparare mecanică: 
ArganID™:  o tehnologie cu microparticule, patentată de Moroccanoil, care se bazează pe atracția ionică pentru a infuza ulei de argan adânc în cortex, în timp ce repară și sigilează. 
Polimeri de protecție a culorii: formează o protecție hidrofobică, care ajută părul, la fel ca un scut, împotriva apei care spală culoarea, formând un sigiliu. 

Repararea chimică: 
Derivat avansat din glucoză: creat special pentru a reface legăturile deteriorare din structura de cheratină. Astfel părul își recapătă integritatea, iar culoarea va fi la fel ca în ziua vopsirii – vibrantă și strălucitoare, chiar și după 3 săptămâni. 

Noua gamă Moroccanoil Color Complete este disponibilă în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

You Might Also Like

2 comentarii