Modelare cu bambus, masaj si stare de bine

18:52:00

Vreau sa abordez o tema foarte interesanta si anume - masaj si sa va explic mai pe larg de ce aceasta tehnica nu trebuie sa lipseasca din viata noastra.
Exista multe modalitati si tehnici de a inbunatati starea organismului, dar masajul e placut si extraordinar de benefic in acelasi timp. Poate nici nu va dati seama cat de benefic, eficient si de multe ori indispensabil este masajul pentru sistemul muscular, osos, scolioza, dupa diverse traume, bolile articulatiilor, sistemul nervos, digestiv si pur si simplu pentru mentinerea sanatii.
In vara asta am tot auzit despre MODELAREA CU BAMBUS si in final, am juns aici si eu. Ma bucur tare mult ca am descoperit acest centru de masaj, merita toata lauda,  am cu ce sa compar.

Fondatorul acestui centru este Danut Bujor si tot el a inventat tehnica masajului - modelare cu bambus. Dar in acest centru practica inca cateva terapeuti si eu personal am nimerit la domnul Daniel, un maestru adevarat. Am facut o sedinta de modelare cu bambus, dar intrucat nu prea am ce modela, am ales masaj kinetoterapeutic, mult mai util pentru mine. Asadar, totul e personalizat, in functie de nevoile fiecaruia. Iar daca va confruntati cu celulita sau kilogramele in plus, va recomand modelarea cu bambus, face minuni.




Masajul, ca o tehnica terapeutica, este cunoscut inca din antichitate. In ziua de azi, toata lumea stie ce este masaj, dar statisticiile arata ca doar 27 din 100 de persoane l-au practicat pe propria piele. Si este evident ca majoritatea oamenilor nici macar nu se gandesc la aceasta tehnica pentru inbunatatirea sanatii. Adevarul este ca majoritatea oamenilor vad doar varful aisbergului - o mica parte din informatii despre efectul masajului asupra corpului.

Masajul actioneaza mecanic, iar terapeutul maseur prin diferite miscari ajuta la o mai buna circulatie a limfei si sangelui, iar acest efect elimina fenomenele de stagnare in organism, inbunatateste metabolismul, circulatia. Si asta este doar o parte a impactului. O componenta foarte valoroasa constituie efectul reflexogen, toate impulsurile generate de aceasta actiune sunt tranferate catre sistemul nervos central si ajung  la partile corespunzatoare ale cortexului cerebral si de aici se transmite organelor.  Inca o data spun, impactul masajului este extraordinar de benefic asupra organismului! Este un instrument foarte puternic  care permite influentarea starii organismului. Doar ca rezultatele acestui impact depind in intregime de persoana in carei maini se afla acest instrument. De aceia alegeti cu grija unde mergeti, dar ca sa nu alegeti, mergeti direct la Centrul Modelare cu bambus din Bucuresti, strada Eminescu 52, le gasiti si pe FB, Instagram .

Eu in continuare merg la masaj, dl Daniel mi-a creat dependenta, acea stare de bine a organismului pe care demult o cautam....




You Might Also Like

1 comentarii